FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Istarski HDZ: SDP-ov prijedlog o prijevremenim izborima nije utemeljen

PULA,13. listopada(Hina) - Predsjednik istarskoga HDZ-a Marino Roce nadanašnjoj je konferenciji za novinare u Puli ustvrdio kako su SDP-ovizahtjevi za prijevremenim izborima "neozbiljni i neutemeljeni".
PULA,13. listopada(Hina) - Predsjednik istarskoga HDZ-a Marino Roce na današnjoj je konferenciji za novinare u Puli ustvrdio kako su SDP-ovi zahtjevi za prijevremenim izborima "neozbiljni i neutemeljeni".

Po njegovim riječima, bivša Vlada Ivice Račana nije iskoristila priliku i nije znala odraditi posao vezan uz početak pregovora pa ne bi, istaknuo je, znala odraditi ni posao koji Hrvatsku očekuje kad je roječ o samim pregovorima.

Komentirajući stanje vezano uz projekt "Brijuni-Riviera" nakon što ga je odbio Državni savjet za prostorno uređenje, Marino Roce je rekao da je istarskome HDZ-u taj projekt prihvatljiv jer je u skladu s idejom o kvalitetnom razvoju turizma na tom području. No dodao je da se taj projekt mora ostvariti bez prodaje zemljišta.

Dopredsjednica istarskoga HDZ-a Lovorka Tomičić izvijestila je danas novinare da je jučer u Ministartvu mora, turizma, prometa i razvitka dogovorena izgradnja ribarske luke u Umagu, vrijedna sedam milijuna kuna, koja će pridonijeti razvitku ribarstva na tom području.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙