FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Eco Heritage Task Force 2005. od 24. srpnja do 13. kolovoza u Puli

ZAGREB, 21. srpnja 2005. (Hina) - U organizaciji Hrvatske maticeiseljenika (HMI) u Puli se od 24. srpnja do 13. kolovoza organiziraljetni program HMI Eco Heritage Task Force 2005., kojim će sečetrdesetak mladih iz dijaspore uključiti u obnovu bivše pulskevojarne Karlo Rojc i šume Šijana.
ZAGREB, 21. srpnja 2005. (Hina) - U organizaciji Hrvatske matice iseljenika (HMI) u Puli se od 24. srpnja do 13. kolovoza organizira ljetni program HMI Eco Heritage Task Force 2005., kojim će se četrdesetak mladih iz dijaspore uključiti u obnovu bivše pulske vojarne Karlo Rojc i šume Šijana.

Kako je istaknuto iz HMI, riječ je o već tradicionalnom dragovoljnom Task Force programu, u kojem mladi iz domovine i inozemstva sudjeluju u zaštiti okoliša, obnavljajući zapuštene dijelove hrvatskog prirodno-spomeničkog i kulturno-povijesnog prostora.

Sudionici ovogodišnjeg programa koji dolaze iz Kanade, SAD-a, Čilea, Australije, Njemačke, Južnoafričke Republike, Italije, Francuske, Makedonije i Vojvodine bit će smješteni u Puntiželi, a za njih će se organizirati radionice hrvatskog jezika i povijesti umjetnosti te dramska grupa i likovni odjel. Također, bit će organizirani i zanimljivi izleti s ciljem boljeg upoznavanja Istre.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙