FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Novom Vinodolskom započela Mala ljetna škola hrvatskog jezika

ZAGREB, 20. srpnja 2005. (Hina) - Ovogodišnja trinaesta po redu Malaljetna škola hrvatskog jezika i kulture održava se od 18. do 29.srpnja u Novom Vinodolskom, priopćila je danas Hrvatska maticaiseljenika (HMI) koja je i organizator toga projekta.
ZAGREB, 20. srpnja 2005. (Hina) - Ovogodišnja trinaesta po redu Mala ljetna škola hrvatskog jezika i kulture održava se od 18. do 29. srpnja u Novom Vinodolskom, priopćila je danas Hrvatska matica iseljenika (HMI) koja je i organizator toga projekta.

Temeljni je cilj programa da djeca koja žive izvan Hrvatske u zajedništvu s djecom iz različitih mjesta u Hrvatskoj unaprijede svoje znanje hrvatskog jezika, te upoznaju kulturnu i prirodnu baštinu kraja u kojem borave.

Ovogodišnji je program namijenjen djeci od devet do četrnaest godina i okuplja djecu iz Francuske, Velike Britanije, Švedske, Nizozemske, Mađarske, SAD-a, Venezuele, Vojvodine i Makedonije.

Škola se ostvaruje putem raznih kreativnih igraonica-radionica (jezična, kulturološka, novinarska, lutkarska, dramska, te vođeni filmski kutić) kao i nizom športskih, rekreativnih i zabavnih sadržaja, napominje se u priopćenju HMI-a.

Kako se dodaje, pod nadzorom iskusnih i pouzdanih učitelja i voditelja u Školi se očekuje još mnogo veselja i radosnih trenutaka u zdravom, bezbrižnom i sigurnom okolišu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙