FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 5. travnja 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 5. travnja 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

AMELIA ISLAND - Hrvatska tenisačica Karolina Šprem nije se uspjela plasirati u 2. kolo 585.000 dolara vrijednog WTA turnira u Amelia Islandu, bolja od nje bila je Španjolka Virginia Ruano Pascual sa 4-6, 6-3, 6-4.

MADRID - Branič španjolskog nogometnog prvoligaša Seville Javi Navarro kažnjen je s pet utakmica zabrane igranja zbog brutalnog prekršaja na napadaču Mallorce Juanu Arangu tijekom njihova prvenstvenog dvoboja 20. ožujka, objavio je Španjolski nogometni savez (RFEF). Nakon Navarrova nasrtaja Arango je onesviješćeno ostao ležati na igralištu, a Navarro je za svoj prekršaj dobio žuti karton. Arango je završio u bolnici sa slomljenom kosti desne strane lica, te 40 šavova. Liječnici su mu odredili najmanje mjesec dana mirovanja.

NYON - Europski nogometni savez (UEFA) kaznio je nizozemski Feyenoord s jednom utakmicom igranja bez gledatelja zbog navijačkih nereda tijekom dvoboja 16-ine finala Kupa UEFA protiv Sportinga. Navijači Feyenoorda su na teren bacili nekoliko baklji u smjeru igrača Sportinga nakon što su gosti poveli, te je dvoboj prekinut na 15 minuta. Također, nizozemski klub kažnjen je sa 16.100 eura. Mađarski Ferencvaros kažnjen je sa 6.434 eura, dok je njegovom treneru Csabi Laszlu izrečena kazna od dvije utakmice zabrane vođenja momčadi zbog toga što je Laszlo neprestano verbalno kritizirao suca dvoboja između Ferencvarosa i Heartsa, te je nastavio prijetiti sucima i nakon što je dobio crveni karton. Usto, trener Ferencvarosa sukobio se i s trenerom Heartsa Johnom Robertsonom koji je zaradio opomenu zbog svog ponašanja. Vratar Arsenala Jens Lehmann kažnjen je s dvije utakmice neigranja zbog "nepoštivanja suca" druge utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna. Lehmann je, naime, dva puta bacio bočicu s vodom u smjeru suca De Santisa nakon što je Arsenal ispao iz Lige prvaka usprkos 1-0 pobjedi u uzvratu. Ukupno je bilo 3-2 za Bayern.

TORINO - Veznjak Juventusa 32-godišnji Pavel Nedved, kojeg ove sezone prate brojne ozljede, u intervjuu za "La Gazzettu dello Sport" najavio je mogućnost okončanja karijere po završetku ove sezone. Za Nedveda sve je loše krenulo još na EP-u Portugalu, gdje je ozlijedio koljeno. U jesenskon dijelu prvenstva još je dva puta bio ozljeđivan, a zatim je prije mjesec dana u dvoboju Lige prvaka protiv Real Madrida zadobio lakši potres mozga.

"Kako mi ide. To je dobro pitanje. Od siječnja odigrao sam svega pet utakmica. Ove sezone svašta mi se događalo, stradalo mi je koljeno, glava. Ako se ovako nastavi najbolje je da po završetku sezone okončam karijeru. Ima važnijih stvari od nogometa, zdravlje primjerice", kazao je Nedved.

TRAPAGARAN - Francuski biciklist David Moncoutie (Cofidis) pobjednik je druge etape utrke "Kroz Baskiju" koja se boduje za "ProTour" vožene od Zarautza do Trapagarana u dužini od 166 kilometara. Moncoutie je ciljem prošao u vremenu 3:52:56 sati, sekundu je zaostao drugi Španjolac Aitor Osa (Illes Balears), a tri trećeplasirani Talijan Davide Rebellin (Gerolsteiner). Vodstvo u ukupnom redoslijedu preuzeo je Osa sa dvije sekunde ispred Talijana Danila Di Luce (Liquigas-Bianchi), dok treć Francuz Patrice Halgand (Credit Agricole) također zaostaje dvije sekunde. Hrvatski vozač Vladimir Miholjević (Liquigas-Bianchi) u drugoj je etapi bio 111. sa 8:43 minute zaostatka za Moncoutieom, te se ukupno nalazi na 106. poziciji za 9:03 minuta iza Ose.

LONDON - Formula 1 momčad Red Bull objavila je kako će na sljedeće tri utrke umjesto Austrijanca Christiana Kliena jedan od njihovih vozača biti Talijan Vitantonio Liuzzi. Liuzzi će svoj debi u formuli 1 imati na Velikoj nagradi San Marina u Imoli 24. ovog mjeseca. Liuzzi je inače test-vozač u Red Bullu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙