FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 27. ožujka 2005. (Hina) - Pregled važnijih događaja do 21 sat.
ZAGREB, 27. ožujka 2005. (Hina) - Pregled važnijih događaja do 21 sat.

MIAMI/ZAGREB - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić u 3. je kolu 3.4 milijuna dolara vrijednog ATP turnira iz "Masters serije" u Miamiju svladao Amerikanca Vincenta Spadeu sa 6-3, 4-6, 7-6 (3). U osmini finala Ljubičić će igrati protiv pobjednika dvoboja između dvojice Španjolaca Rafaela Nadala i Fernanda Verdasca.

MIAMI - Hrvatska tenisačica Karolina Šprem plasirala se u osminu finala velikog 3.1 milijuna dolara vrijednog WTA turnira u Miamiju. Šprem je u dvoboju 3. kola svladala Francuskinju Stephanie Cohen-Aloro sa 6-2, 6-2. U osmini finala Šprem će igrati protiv pobjednice dvoboja između prve nositeljice Francuskinje Amelie Mauresmo i Izraelke Anne Smashnove.

AARHUS - Hrvatske stolnotenisačice u četvrtfinalu Europskog prvenstva u danskom Aarhusu igrat će u ponedjeljak protiv Mađarica. Naše su igračice u osmini finala svladale Šveđanke sa 3-1, dok su Mađarice bile bolje od Slovakinja sa 3-2. Naša muška stolnoteniska reprezentacija izgubila je dvoboj osmine finala od Rumunjske sa 1-3, te će u razigravanju za plasman od 9. do 16. mjesta u ponedjeljak igrati protiv Velike Britanije.

LONDON - Veslači Oxforda svladali su Cambridge u 151. tradicionalnom dvoboju osmeraca ovih dvaju najcjenjenijih britanskih sveučilišta. Osmerac Oxforda je 6.7 kilometara dugačku stazu na rijeci Temzi u Londonu svladao za 16:41 minuta, te ciljem prošao s dvije dužine čamca prednosti ispred Cambridgea. Sastav Oxforda ovom je pobjedom smanjio ukupno vodstvo Cambridgea na 72-78 uz jednu neodlučenu utrku.

SOLUN - Odbojkaši francuskog Toursa osvojili su naslov europskih prvaka nakon što su u finalnom dvoboju u grčkom Solunu svladali domaći Iraklis sa 3-1 (21-25, 31-29, 25-17, 25-23).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙