FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 24. ožujka 2005. (Hina) - Pregled važnijih događaja do 21 sat.
ZAGREB, 24. ožujka 2005. (Hina) - Pregled važnijih događaja do 21 sat.

MIAMI - Hrvatski tenisač Ivo Karlović nije se uspio plasirati u 2. kolo velikog 3.2 milijuna dolara vrijednog ATP turnira u Miamiju. Karlovića je u dvoboju 1. kola nakon dva i pol sata igre svladao Belgijanac Olivier Rochus sa 5-7, 7-6 (5), 7-6 (3). Karlović je ovim porazom propustio dvoboj protiv prvoga tenisača svijeta, Švicarca Rogera Federera u 2. kolu. Ovo je bio treći međusobni dvoboj Karlovića i Rochusa, te druga pobjeda Belgijanca. Karloviću za pobjedu nije bilo dovoljno niti 30 aseva, te visok postotak ubačenog prvog servisa od 66 posto.

PALMA DE MALLORCA - Hrvatski jedriličar Marin Mišura dan uoči završetka regate "Princess Sofia Trophy" u klasi "finn" u španjolskoj Palma de Mallorci zauzima četvrtu poziciju nakon što je u dva plova održana u četvrtak bio treći i četvrti. Uoči posljednjeg dana Mišura sa 33 negativna boda zaostaje za samo 10 bodova za drugoplasiranim Slovencem Gašperom Vinčecom, dok se u vodstvu nalazi odlični Grk Emilios Papathanasiou sa samo 13 negativnih bodova. Posljednjeg dana jedrit će se dva ili tri plova ovisno, o vremenskim prilikama.

FINALE EMILIA - Hrvatski biciklisti Vladimir Miholjević (Liquigas-Bianchi) i Radoslav Rogina (Tenax) u trećoj su etapi utrke "Settimana Internazionale Coppi e Bartali" zauzeli 42., odnosno 64. mjesto, prošavši ciljem 184.1 kilometara duge dionice u istom vremenu kao i pobjednik Talijan Danilo Napolitano (LPR). Napolitano je slavio u završnom sprintu u vremenu 4:37:05 sati ispred sunarodnjaka Francesca Chicchija i Argentinca Guillerma Rubena Bongiorna. U ukupnom redoslijedu vodi Miholjevićev momčadski kolega Franco Pellizotti 12:30:47 sati, četiri sekunde zaostaje drugi Mauro Facci, a 24 treći Luca Mazzanti. Miholjević se u ukupnom redoslijedu nalazi na 11. poziciji sa 1:01 minutom iza Pellizottija, a Rogina je 71. sa 11:32 minute zaostatka.

KIJEV - Najbolji europski nogometaš 2004. godine, napadač Milana i kapetan ukrajinske reprezentacije Andrij Ševčenko propustit će kvalifikacijski dvoboj skupine 2 za odlazak na Svjetsko prvenstvo koji Ukrajina igra u srijedu u Kijevu protiv Danske. Ševčenko se još nije u potpunosti oporavio od ozljede lica koju je zadobio prošloga mjeseca.

"Ipak, Andrij će večer uoči dvoboja stići u Kijev kako bi momčadi dao moralnu podršku", izjavio je glasnogovornik Ukrajinskog nogometnog saveza Valerij Nikonenko.

MANCHESTER - Vezni igrač madridskog Reala i kapetan engleske nogometne reprezentacije David Beckham (29) izjavio je da zbog pritiska "paparazza" na njegov privatni život u Madridu razmišlja čak i o odlasku iz Reala.

"U posljednja dva tjedna dogodilo mi se nekoliko neugodnih situacija s 'paparazzima' koji su me naveli da razmislim o svom odlasku. Volim igrati za Real, volim Španjolsku i navijače, ali ono što mi se događa u posljednje vrijeme prelazi sve granice", kazao je Beckham u razgovoru za britanski dnevnik "The Guardian" uoči reprezentativnog dvoboja protiv Sjeverne Irske, te naveo nekoliko primjera:

"Prije nekoliko dana 'paparazzi' su u stopu slijedili mog najstarijeg sina Brooklyna dok je išao na trening. Kako sam ja bio na treningu, a Victoria je čuvala najmlađeg sina Cruza, Brooklyn je bio sam i kako je riječ je o šestogodišnjem djetetu, logično je da se uplašio. Također, nedavno su 'paparazzi' kampirali ispred vrtića u kojemu se s drugom djecom igrao moj drugi sin Romeo, te ga fotografirali u igri s vršnjacima. Po mom sudu, to je preveliko zadiranje u privatnost i trenutačno sam u situaciji da ne znam hoću li ostati u Madridu ili ne".

MARANELLO - Loš početak sezone primorao je čelnike talijanske momčadi formule 1 Ferrarija da već na treću utrku Svjetskoga prvenstva, Veliku nagradu Bahreina, koja se vozi 3. travnja, dođu s novim bolidom nazvanim F2005.

"Već na sljedećoj utrci nastupit ćemo s novim bolidom. Testiranja u Mugellu potvrdila su njegovu pouzdanost", izjavio je direktor Ferrarija Jean Todt.

Prvotno je bilo najavljeno kako će Ferrari svoj novi model predstaviti na Velikoj nagradi San Marina u Imoli 24. travnja, ali kako je svjetski prvak Michael Schumacher sa starim bolidom F2004 M u prve dvije utrke osvojio tek dva boda, u Ferrariju su ubrzali rad na novom modelu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙