FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 30. ožujka 2005. (Hina) -
ZAGREB, 30. ožujka 2005. (Hina) -

ZAGREB - Hrvatska nogometna reprezentacija svladala je u dvoboju skupine 8 europske zone kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2006. godine u Zagrebu svladala Maltu sa 3-0 (2-0).

Strijelci: 1-0 Pršo (23), 2-0 Pršo (35), 3-0 Tudor (80).

Pred 10.000 gledatelja sudio je Kapitanis sa Cipra.

Ovom pobjedom Hrvatska je stigla na prvo mjesto u svojoj skupini. Nakon pet odigranih utakmica Hrvatska ima 13 bodova, druga je Švedska sa 12 (5), a treća Bugarska sa 7 (4).

Kasnije večeras u našoj skupini igraju Mađarska i Bugarska.

Hrvatska svoj sljedeći nastup ima 4. lipnja protiv Bugarske u Sofiji.

ZAGREB - Izbornih hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Kranjčar nije skrivao osmjeh i nakon utakmice s Maltom.

"Zadovoljan sam jer smo ostvarili planiranu pobjedu. Krenuli smo ofenzivno i došli do vodstva 2-0, te time praktično riješili utakmicu. Istina, Olić i Klasnić su imali iznimne prigode i mogli smo ostvariti veću pobjedu, ali u ove dvije utakmice željeli smo pobjede i ostvarili smo ih sa sedam postignutih golova", rekao je naš izbornik.

Po njegovim riječima Hrvatska je igrala vrlo dobro na svim mjestima.

"Zadovoljan sam igrom u obrani, ali i u vezi i napadu".

Izbornik Malte Horst Heese nije bio previše razočaran unatoč porazu svoje momčadi.

"I prije utakmice znali smo da ćemo se suočiti s jakim protivnikom koji nas je u prvom poluvremenu prisilio na obranu. Imali smo problema s vašim igračikma 7, 19 i 10 (Leko, Kranjčar, N. Kovač). Ipak, prvi gol smo primili greškom, ali unatoč porazu moram dati komplimente svojim igračima koji su dali sve od sebe, ali Hrvatska naprosto ima puno bolje nogometaše", rekao je izbornik Malte.

Upitan za komentar snage Švedske, Bugarske i Hrvatske, jer je Malta s njima igrala utakmice, Horst Heese je rekao da ne zna tko je najjača momčad u skupini, ali njegova ekipa je imala najviše problema s reprezentacijom Švedske.

AARHUS - U dvobojima 1. kola turnira ženskih parova na Europskom stolnoteniskom prvenstvu u danskom Aarhusu nastupile su dvije kombinacije u kojima su igrale hrvatske igračice. Andrea Bakula i Sandra Paović izgubile su od predstavnica Srbije i Crne Gore Gordane Plavšić i Gabrijele Feher sa 0-3 (5-11, 12-14, 9-11), dok je Cornelia Vaida u kombinaciji s Rumunjkom Adrianom Zamfir svladala igračice iz Bosne i Hercegovine Nadu Marković i Draganu Iveljić sa 3-0 (11-9, 12-10, 11-8). Tamara Boroš i Rumunjka Mihaela Steff su kao druge nositeljice bile slobodne u 1. kolu, te se u natjecanje uključuju u 2. kolu.

LONDON - Kolumbijski vozač formule 1 Juan Pablo Montoya neće nastupiti ovoga vikenda na utrci za Veliku nagradu Bahreina zbog ozljede ramena koju je zadobio igrajući tenis. Za momčad McLaren-Mercedesa u Bahreinu će uz Kimija Raikkonena nastupiti Španjolac Pedro de la Rosa ili Austrijanac Alexander Wurz, a konačna odluka bit će donesena u četvrtak. Inače, liječnici su Montoyi savjetovali mirovanje od nekoliko tjedana tak da je vrlo vjerojatno kako će propustiti i sljedeću utrku, Veliku nagradu San Marina u Imoli 24. travnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙