FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren drugi Mediteranski sajam zdrave hrane

DUBROVNIK, 31. ožujka 2005. (Hina) - U Dubrovniku je danas otvorendrugi Mediteranski sajam zdrave hrane i ljekovitog bilja na kojem jeproizvode izložilo dvejstotinjak izlagača iz gotovo svih hrvatskihžupanija i iz nekoliko zemalja.
DUBROVNIK, 31. ožujka 2005. (Hina) - U Dubrovniku je danas otvoren drugi Mediteranski sajam zdrave hrane i ljekovitog bilja na kojem je proizvode izložilo dvejstotinjak izlagača iz gotovo svih hrvatskih županija i iz nekoliko zemalja.

Sajam je otvorio predsjednik Organizacijskog odbora Vedran Kraljević koji je uz ostalo kazao kako je nadmašio sva očekivanja organizatora.

Za trodnevnog sajmovanja bit će održano više okruglih stolova između ostalih i o problemima vezanim uz genetski modificirane usjeve, o razvoju eko-socijalnog tržišnog gospodarstva, seoskom turizmu u ulozi malog gospodarstva.

O tim će temama izlagati brojni stručnjaci među kojima i Josip Baotić član Predsjedništva Eko-socijalnog foruma Europe, savjetnici za prehranu, predstavnici resornih ministarstava, komora, gradova, te gospodarski savjetnici iz nekoliko mediteranskih zemalja.

Posljednjeg dana bit će održan i Mediteranski stol na kojem će se autohtonim jelima, kruhom, slasticama i pićem predstaviti Dubrovačko-neretvanska županija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙