FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poreč: otvoren sajam prehrane, pića i opreme za turizam

POREČ, 9. ožujka 2005. (Hina) - Cilj sajma je, kako napominju iz tvrtke organizatoraStudija 053, uoči početka ovogodišnje turističke sezone predstavitiponudu iz prehrambene i industrije pića te opremu i proizvode zaturizam.
POREČ, 9. ožujka 2005. (Hina) -

U Poreču je danas otvoren 7. međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam "Promohotel 2005", na kojem do 12. ožujka sudjeluje oko 140 izlagača-proizvođača iz Hrvatske i inozemstva.

Sajam se održava u "Intersport Centru" u sklopu hotelskog naselja Zelena Laguna, a na 3.700 četvornih metara unutarnjeg prostora i oko tisuću kvadrata vanjske površine okupio je izlagače iz cijele Hrvatske te iz Slovenije, Austrije, Italije, Njemačke i Švedske. Novost je ove godine proširivanje programa sajma na prehranu i piće.

Na sajmu je predstavljena hotelska, ugostiteljska, sportska i wellness oprema, različiti prehrambeni proizvodi, informacijski sustavi, namještaj, sustavi grijanja i klimatizacije, plinski uređaji, oprema za vanjsko uređenje, montažne kuće, protupožarna i oprema za bazene te drugo.

Cilj sajma je, kako napominju iz tvrtke organizatora Studija 053, uoči početka ovogodišnje turističke sezone predstaviti ponudu iz prehrambene i industrije pića te opremu i proizvode za turizam.

Otvarajući sajam istarski župan Ivan Jakovčić kazao je kako Istra zahvaljujući i takvim manifestacijama nije samo na papiru statistički već i u stvarnosti najprosperitetnija i najdinamičnija hrvatska regija.

"Naši su trendovi pozitivni od izvoza i rasta gospodarstva do smanjenja nezaposlenosti, a oni mogu biti još bolji zajedništvom i sinergijom koja je od iznimne važnosti za budući razvoj Istre", kazao je Jakovčić. Dodao je kako je Istarska županija postala prepoznatljiva po svom turističkom proizvodu.

(Hina) xdspo yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙