FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rekordan broj izlagača na poljoprivrednom sajmu u Gudovcu

BJELOVAR, 15. ožujka 2005. (Hina) - Osmi međunarodni proljetnipoljoprivredni gospodarski i obrtnički sajam, koji će se održati od17. do 20. ožujka u Gudovcu pokraj Bjelovara, okupit će rekordan brojizlagača, njih 230, istaknuo je na konferenciji za novinare direktorsajma Zlatko Salaj, dodavši kako je riječ o najvećem takvom proljetnomsajmu u Hrvatskoj.
BJELOVAR, 15. ožujka 2005. (Hina) - Osmi međunarodni proljetni poljoprivredni gospodarski i obrtnički sajam, koji će se održati od 17. do 20. ožujka u Gudovcu pokraj Bjelovara, okupit će rekordan broj izlagača, njih 230, istaknuo je na konferenciji za novinare direktor sajma Zlatko Salaj, dodavši kako je riječ o najvećem takvom proljetnom sajmu u Hrvatskoj.

Na sajmu će uz izlagače iz 15 hrvatskih županija svoje proizvode predstaviti i izlagači iz osam stranih zemalja - Austrije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Mađarske, Italije, Njemačke, Nizozemske te Srbije i Crne Gore.

Na 11 tisuća četvornih metara izložbenog prostora bit će predstavljena poljoprivredna oprema i mehanizacija te sve što je potrebno za proljetnu sjetvu, od sjemena do zaštitnih sredstava.

U petak, 18. ožujka, održat će se aukcijska prodaja 90 steonih junica.

Očekuje se da će sajam vidjeti oko 30 tisuća posjetitelja, što je oko pet tisuća više nego prošle godine.

Prema procjenama organizatora vrijednost prodane mehanizacije i robe za proljetnu sjetvu bit će više milijuna eura.

Održat će se i osam okruglih stolova na kojima će stručnjaci govoriti o stočarstvu, zadrugama, proizvodnji hrane i drugim za poljoprivrednike zanimljivim temama.

(Hina) xskap yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙