FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zatvoren Osječki proljetni sajam

OSIJEK, 6. ožujka 2005. (Hina) - U Osijeku je večeras zatvoren 12.osječki proljetni sajam poljoprivrede i prehrane na kojem se uprotekla četiri dana na oko 5000 četvornih metara otvorenog izatvorenog prostora predstavilo 150 izlagača iz zemlje i inozemstva.
OSIJEK, 6. ožujka 2005. (Hina) - U Osijeku je večeras zatvoren 12. osječki proljetni sajam poljoprivrede i prehrane na kojem se u protekla četiri dana na oko 5000 četvornih metara otvorenog i zatvorenog prostora predstavilo 150 izlagača iz zemlje i inozemstva.

Prema riječima direktorice Osječkoga sajma d.o.o. Nade Maglajić, ove je godine na Osječkome proljetnom sajmu sudjelovalo oko 30 posto izlagača više nego prošle.

Održano je nekoliko znanstvenih skupova i predavanja, među kojima o hortikulturi, proizvodnji i otkupu puževa i pčelarstvu. Predstavljena je i Hrvatska agencija za hranu, a osječki Zavod za tlo, Osječko-baranjska županija i Poljoprivredni fakultet Sveučilišta J.J. Strossmayera iz Osijeka potpisali su ugovor za ispitivanje tla.

U sklopu Sajma u Bizovačkim Toplicama održani su Dani meda u Hrvatskoj.

Pokrovitelji Osječkoga proljetnog sajma bili su Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva, Osječko-baranjska županija i grad Osijek.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙