FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sajam "Zagreb Transport Show" na ZV-u 5.-10. travnja

ZAGREB, 30. ožujka 2005. (Hina) - Treći Međunarodni sajam gospodarskihvozila, prometa, logistike i prateće industrije "Zagreb TransportShow", koji će se na Zagrebačkom velesajmu (ZV) održati od 5. do 10.travnja, okupit će na 26 tisuća metara četvornih izložbenog prostora413 izlagača iz 23 zemlje i Hrvatske, najavljeno je na današnjojkonferenciji za novinare na ZV-u.
ZAGREB, 30. ožujka 2005. (Hina) - Treći Međunarodni sajam gospodarskih vozila, prometa, logistike i prateće industrije "Zagreb Transport Show", koji će se na Zagrebačkom velesajmu (ZV) održati od 5. do 10. travnja, okupit će na 26 tisuća metara četvornih izložbenog prostora 413 izlagača iz 23 zemlje i Hrvatske, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare na ZV-u.

Taj se sajam, kako je kazala direktorica grupe sajmova ZV-a Dina Kalac, održava svake dvije godine, izmjenjuje se sa sajmom "Zagreb Auto Show", a ove je godine u odnosu na 2003. izložbeni prostor "transportnog" sajma povećan za 5 posto, dok je izlagača 14 posto više.

To, dodaje, nabolje govori o povećanom zanimanju izlagača za taj sajam, koji će ove godine, osim gospodarskim vozilima i pratećom industrijom, biti upotpunjen i svim grupacijama prijevoza. Pritom je posebna pažnja, ističe Kalac, posvećena uslugama i organizaciji u prometu.

Na sajmu će biti izloženo 105 modela gospodarskih vozila, od kojih 12 premijerno, a ukupno se predstavlja 24 branda tih vozila (Man, Mercedes, Ford, Scania, Iveco, Kia, Renault i drugi).

"Zagreb Transport Show" namijenjen je velikim i malim prijevoznicima tereta i putnika, maloj privredi i obrtu, trgovcima, serviserima, davaocima usluga u prometu te državnim institucijama i lokalnoj samoupravi.

U suradnji s vodećim institucijama i udruženjima prometne djelatnosti pripremljen je i bogat stručno-popratni program, među kojima je Kalac istaknula okrugli stol o željeznicama na X. paneuropskom koridoru (6. travnja) te stručni skup o europskim integracijama i hrvatskim cestovnim prijevoznicima (9. travnja).

Organizirat će se i brojne atrakcije za posjetitelje, poput prodajne izložbe starodobnih (oldtimer) vozila, kao i razna natjecanja u brzini i spretnosti u vožnji, među kojima je Kalac izdvojila natjecanja policajaca, vatrogasaca i ekipa hitne pomoći.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙