FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Vinkovci: Zatvoren sajam pčelarstva i opreme za pčelarstvo

VINKOVCI,13. ožujka 2005.(Hina) - U Sportskoj dvorani "Lenije" uVinkovcima večeras je zatvoren dvodnevni Sajam pčelarstva i pčelarskeopreme na kojem je sudjelovalo 40-ak izlagača iz Hrvatske, BiH, Srbijei Crne Gore, Bugarske i Mađarske.
VINKOVCI,13. ožujka 2005.(Hina) - U Sportskoj dvorani "Lenije" u Vinkovcima večeras je zatvoren dvodnevni Sajam pčelarstva i pčelarske opreme na kojem je sudjelovalo 40-ak izlagača iz Hrvatske, BiH, Srbije i Crne Gore, Bugarske i Mađarske.

U sklopu Sajma mnogi domaći i strani stručnjaci izlagali su o organizaciji i tehnologiji proizvodnje pčelarskih proizvoda, bolestima i zaštiti pčela, pravnoj regulativi u pčelarstvu i predpristupnim programima Europske unije.

U dva dana Sajam je posjetilo više od 4000 ljudi, rekao je predsjednik Organizacijskog odbora Đurica Mišin.

"Više smo nego zadovoljni viđenim na Sajmu, a posebice nas raduje činjenica da su se na jednom mjestu zajedno našli pčelari i proizvođači opreme za pčelarstvo", rekao je Đurica Mišin, dodajući kako je Sajam pokazao da je "hrvatska košnica najjeftinija, ali i najkvalitetnija u odnosu prema ponudi iz Hrvatskoj susjednih zemalja".

Sajam pčelarstva i pčelarskih proizvoda organizirale su pčelarske udruge Vukovarsko-srijemske županije te Hrvatski veterinarski institut, Veterinarski zavod iz Vinkovaca, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera iz Osijeka i Hrvatski pčelarski savez.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙