FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poljoprivredni sajam u Gudovcu

BJELOVAR, 17. ožujka 2005. (Hina) - Osmi međunarodni proljetnipoljoprivredni, gospodarski i obrtnički sajam, koji je danas otvoren uGudovcu pokraj Bjelovara, okupio je rekordan broj od oko 230 izlagača.
BJELOVAR, 17. ožujka 2005. (Hina) - Osmi međunarodni proljetni poljoprivredni, gospodarski i obrtnički sajam, koji je danas otvoren u Gudovcu pokraj Bjelovara, okupio je rekordan broj od oko 230 izlagača.

Na sajmu, koji se održava do 20. ožujka, uz izlagače iz 15 hrvatskih županija svoje proizvode predstavljaju i izlagači iz osam stranih zemalja - Austrije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Mađarske, Italije, Njemačke, Nizozemske te Srbije i Crne Gore.

Na 11 tisuća četvornih metara izložbenog prostora izložena je poljoprivredna oprema i mehanizacija te sve što je potrebno za proljetnu sjetvu, od sjemena do zaštitnih sredstava.

U petak, 18. ožujka, održat će se aukcijska prodaja 90 steonih junica.

Očekuje se da će sajam vidjeti oko 30 tisuća posjetitelja, što je oko pet tisuća više nego prošle godine.

U okviru sajma održat će se i osam okruglih stolova na kojima će stručnjaci govoriti o stočarstvu, zadrugama, proizvodnji hrane i drugim za poljoprivrednike zanimljivim temama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙