FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Primorsko-goranski HNS blizu dogovora o koaliranju s tamošnjim SDP i partnerima

RIJEKA,24. ožujka 2005(Hina) - Predsjednica županijske organizacijeHNS-a za Primorsko-goransku županiju i Grad Rijeku Nada Turina Đurićrekla je danas da se s SDP-om i njegovim koalicijskim partnerimaHSS-om i IDS-om radi na usuglašavanju zajedničkih programskih rješenjakoji su preduvjet za ulazak HNS u tu izbornu koaliciju, te da su blizudogovora.
RIJEKA,24. ožujka 2005(Hina) - Predsjednica županijske organizacije HNS-a za Primorsko-goransku županiju i Grad Rijeku Nada Turina Đurić rekla je danas da se s SDP-om i njegovim koalicijskim partnerima HSS-om i IDS-om radi na usuglašavanju zajedničkih programskih rješenja koji su preduvjet za ulazak HNS u tu izbornu koaliciju, te da su blizu dogovora.

Zahtjevi HNS su podizanje turizma, a to se može napraviti osnivanjem odjela za turizam po uzoru na Istarsku županiju, podržavanje strateških gospodarskih grana kao što su brodogradnja, brodarstvo, cestovni pravci i cestogradnja i razvoj luke, otvaranje županije predpristupnim fondovima EU i usvajanje HNS-ova projekta o novoj javnoj upravi, navela je Turina Đurić na konferenciji za novinare.

HNS od druge srodne koalicije na tom području, koju čine PGS, HSLS i DSZ dijele neke bitne programske različitosti, između ostalog inzistiranje te koalicije da Dječja bolnica ostane na sadašnjoj lokaciji na Kantridi, a ne da se preseli u budući kompleks novog KBC na Trsatu, rečeno je na konferenciji za novinare.

(hina) xdsil ysšh

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙