FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Varaždin: županijski HSS, SDP i HSU zajedno na izbore

VARAŽDIN, 7. ožujka 2005. (Hina) - Koalicijski sporazum o zajedničkomizlasku na lokalne izbore u Varaždinskoj županiji potpisali su danas uVaraždinu predsjednici županijskih odbora Hrvatske seljačke stranke(HSS), Socijaldemokratske partije (SDP) i Hrvatske strankeumirovljenika (HSU).
VARAŽDIN, 7. ožujka 2005. (Hina) - Koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore u Varaždinskoj županiji potpisali su danas u Varaždinu predsjednici županijskih odbora Hrvatske seljačke stranke (HSS), Socijaldemokratske partije (SDP) i Hrvatske stranke umirovljenika (HSU).

Te tri stranke zajedno će voditi izbornu kampanju, imat će zajednički izborni program i nadzor njegove provedbe i istog kandidata za nositelja liste i za župana.

Sporazumom, koji su u ime HSS-a potpisali Zvonimir Sabati, u ime SDP-a Miroslav Korenika i u ime HSU-a Stjepan Kozina, sadašnja je koalicija HSS-a i SDP-a danas proširena strankom umirovljenika.

Sabati je naglasio da taj sporazum ne uvjetuje koaliranje tih stranaka na nižim razinama, "ali ćemo se za to potruditi".

Stjepan Kozina je rekao kako su stranci umirovljenika koaliciju u Varaždinskoj županiji nudili i HDZ te koalicija HNS-a i HSLS-a, no da HSU smatra kako će svoja stajališta moći najbolje zastupati u suradnji s koalicijom HSS-a i SDP-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙