FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

LS u Splitu izlazi sam na lokalne izbore

SPLIT, 16. ožujka 2005. (Hina) - Novi predsjednik Liberalne stranke(LS) u Splitu, splitski gradonačelnik Miroslav Buličić, najavio jedanas na konferenciji za novinare, da će ta stranka na lokalne izboreu Splitu izići samostalno, ali da on neće biti kandidat LS-a za novoggradonačelnika.
SPLIT, 16. ožujka 2005. (Hina) - Novi predsjednik Liberalne stranke (LS) u Splitu, splitski gradonačelnik Miroslav Buličić, najavio je danas na konferenciji za novinare, da će ta stranka na lokalne izbore u Splitu izići samostalno, ali da on neće biti kandidat LS-a za novog gradonačelnika.

Na novinarsko pitanje potvrdio je da najava o samostalnom izlasku LS-a na lokalne izbore znači da splitski HSLS, na čijem je čelu prije nekoliko godina bio upravo Buličić, nije pristao na koaliciju u Splitu s LS-om.

Buličić je naglasio kako je "predizborna koalicija sa splitskim HSLS-om, s obzirom na sve poznate okolnosti, nemoguća", dodavši kako će se "LS truditi da nakon izbora uspostavi kvalitetnu suradnju s HSLS-om".

Također je kazao da je LS nakon izbora spreman za poslijeizbornu suradnju s već utemeljenom koalicijom za lokalne izbore u Splitu, SDP-HNS-HSS.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙