FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Zadru koaliraju SDP, HNS, LS i HSS

ZADAR, 18. ožujka 2005. (Hina) - Vodstva gradskih organizacija SDP-a,HNS-a, LS-a i HSS-a danas su Zadru potpisala koalicijski sporazum ozajedničkom nastupu na idućim lokalnim izborima za Gradsko vijeće.
ZADAR, 18. ožujka 2005. (Hina) - Vodstva gradskih organizacija SDP-a, HNS-a, LS-a i HSS-a danas su Zadru potpisala koalicijski sporazum o zajedničkom nastupu na idućim lokalnim izborima za Gradsko vijeće.

Predsjednik zadarskog SDP-a Željko Mikin u toj je prigodi rekao da je nakon 15 godina vladavine HDZ-a u Zadru konačno došlo vrijeme da se promijeni politička scena u Zadru.

Nadam se da ćemo voljom građana nakon 15. svibnja preuzeti odgovornost za grad i razvijati ga u interesu Zadrana. Zadar je grad s najmanjom socijalnom osjetljivosti, dodao je Mikin.

Željko Predovan iz zadarskog HNS-a ocijneio je da je grad Zadar zapao u veliku krizu i da se ne razvija. Mi jamčimo da ćemo ostvariti razvoj, istaknuo je.

Tino Festini, predsjednik gradskog HSS-a, rekao je da koalicija ima volju i snagu za pobjedu na izborima, a Boris Šuško iz LS-a da je to dobitna kombinacija.

Koalicijske će stranke u idućem razdoblju aneksom sporazuma odrediti mjesta na izbornoj listi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙