FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Splitu na lokalne izbore zajedno SDP, HNS, HSS i HSU

SPLIT, , 23. ožujka 2005. (Hina) - Predsjednici SDP-a, HNS-a, HSS-a iHSU-a Splitsko-dalmatinske županije potpisali su danas predizbornisporazum o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima za županijskuskupštinu.
SPLIT, , 23. ožujka 2005. (Hina) - Predsjednici SDP-a, HNS-a, HSS-a i HSU-a Splitsko-dalmatinske županije potpisali su danas predizborni sporazum o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima za županijsku skupštinu.

Predsjednik županijskog SDP-a Vedran Lendić ocijenio je na današnjoj konferenciji za novinare da je ta predizborna koalicija vrlo dobra kombinacija koja će najvećoj, ali gospodarski osiromašenoj županiji, osigurati znatno bolju budućnost.

"Splitsko-dalmatinska županija unatoč velikom gospodarskom potencijalu ima najveću stopu nezaposlenosti u državi, te su predstojeći lokalni izbori idealna prigoda za micanje HDZ-a s vlasti, koji tom županijom upravlja više od deset godina i koji je dokazao da se ne može nositi s nagomilanim problemima", kazao je predsjednik županijskog HNS-a Srđan Gjurković.

Predsjednik županijskog HSS-a Vicko Mardešić rekao je da će njihova koalicijska lista pobijediti na izborima, a predsjednik županijskog HSU-a Ante Krilatić pozvao građane da im daju svoje povjerenje, kako bi se Splitsko-dalmatinska županija izvukla iz, kako je rekao, gospodarskoga ponora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙