FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nastavljena potraga za nestalim trogirskim ribarom

SPLIT, 8. ožujka 2005.(Hina) - Potraga za prije pet dana nestalimribarom iz Trogira Davorom Radićem (48) i njegovom ribaricom "Stari"nastavljena je i danas nakon što je jučer kod Visa pronađeno mrtvotijelo člana posade Jurice Šode (28) koji se, kako je potvrdilaobdukcija, utopio.
SPLIT, 8. ožujka 2005.(Hina) - Potraga za prije pet dana nestalim ribarom iz Trogira Davorom Radićem (48) i njegovom ribaricom "Stari" nastavljena je i danas nakon što je jučer kod Visa pronađeno mrtvo tijelo člana posade Jurice Šode (28) koji se, kako je potvrdila obdukcija, utopio.

Za nestalim se traga oko sjeverozapadne strane otoka Visa prema otočiću Svecu, kazao je načelnik Ureda načelnika splitsko-dalmatinske Policijske uprave Ninoslav Ćurić, a trajat će do sumraka.

U potrazi osim broda Lučke kapetanije iz Splita sudjeluje plovilo pomorske policije "Sveti Mihovil".

Tijelo Jurice Šode pronađeno je jučer ujutro u uvali Tihoj na sjeverozapadnoj strani otoka Visa. Rodbina ga je identificirala jučer oko 19 sati, a obdukcija je pokazala da je uzrok smrti utapanje te da je tijelo u moru bilo pet dana.

Davor Radić i Jurica Šoda iz Trogira su po 50 milja udaljenu otočiću Svecu isplovili u srijedu oko tri sata noću. Njihove su obitelji nestanak prijavile u petak, nakon što se duže vrijeme nisu javili radiostanicom, a mobiteli su im bili isključeni.

Nestale ribare na području od Korčule do Kornata tražili su brodovi splitske i šibenske Lučke kapetanije te pomorske policije "Sv. Mihovil" i dva vojna zrakoplova uz pomoć službe za motrenje i radarsko otkrivanje brodova HRM-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙