FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 4,30 sati

ZAGREB, 7. ožujka 2005.(Hina) -
ZAGREB, 7. ožujka 2005.(Hina) -

SPLIT/RIJEKA - Potraga za dvojicom ribara, koji su još u srijedu koćom "Stari" isplovili iz Trogira prema 50-ak milja udaljenom otočiću Svecu, prekinuta je jučer oko 15,30 sati zbog lošeg vremena, doznaje se od Nacionalne središnjice za usklađivanje traganja i spašavanja na moru. Danas ujutro sastat će se koordinacija svih služba koje sudjeluju u potrazi i dogovoriti se o daljnjim akcijama, kažu u Nacionalnoj središnjici. Današnja potraga počela je jutros u 7 sati. Pregledano je predviđeno područje, no potraga nije dala rezultata, osim što su iz mora izvučeni drvena paleta i pojas za spašavanje, za koje se ne može reći jesu li s nestale ribarice.

ZAGREB - U Zagrebu će se danas održati regionalna radionica o međunarodnoj suradnji na suzbijanju terorizma, korupcije i u borbi protiv transnacionalnog organiziranog kriminala. Radionicu će otvoriti hrvatska ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt. Osnovni cilj radionice je unaprijeđenje regionalne suradnje kroz razmjenu podataka o usklađivanju i primjeni međunarodnih pravnih instrumenata za suzbijanje terorizma, korupcije i za borbu protiv organiziranog kriminala.

ZAGREB - Čelništvo Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti (HAZU) na čelu s predsjednikom akademikom Milanom Mogušem razgovarat će danas s predstavnicima Akademije znanosti Islamske Republike Iran koje predvodi predsjednik Akademije Reza Davari Ardakani. Potom će uslijediti parafiranje Sporazuma o znanstvenoj suradnji između HAZU i Akademije znanosti Islamske Republike Iran.

ZAGREB - Industrijska je proizvodnja u siječnju ove godine veća za 0,3 posto od proizvodnje ostvarene u prosincu, a u usporedbi sa siječnjem prošle godine porasla je za 4 posto, objavio je Državni zavod za statistiku. Ukupna industrijska proizvodnja u razdoblju od veljače prošle do siječnja ove godine, u usporedbi s proizvodnjom iz razdoblja od veljače 2003. do siječnja 2004., veća je za 3,1 posto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙