FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nastavlja se potraga za ribarima iz Trogira

RIJEKA, 6. ožujka 2005. (Hina) -Potraga za kočom "Stari" i dva članaposade iz Trogira danas je nastavljena ali za sada bez rezultata,doznaje se u Nacionalnoj središnjici za usklađivanje traganja ispašavanja na moru u Rijeci.
RIJEKA, 6. ožujka 2005. (Hina) -Potraga za kočom "Stari" i dva člana posade iz Trogira danas je nastavljena ali za sada bez rezultata, doznaje se u Nacionalnoj središnjici za usklađivanje traganja i spašavanja na moru u Rijeci.

Potraga je od jutros osim na splitskom, proširena i na šibensko područje, a uključeno je više plovila policije i Lučke kapetanije, dva zrakoplova te brodovi koji plove tim područjem.

Pojačano je motrenje na području potrage i uključen automatski sustav za identifikaciju brodova.

Vlasnik koče Davor Radić i član posade Jurica Šoda isplovili su u srijedu 2. ožujka, oko 3 sata iz Trogira prema otoku Svetcu na bijeloj koći dužine 10 metara, oznaka 532-TG.

Obitelj koćara njihov su nestanak prijavile Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj u petak u 13 sati.

Nakon dojave jedna policijska brodica upućena je iz Visa u smjeru Svetca ali kočaricu nije pronašla.

Jučer je pretraženo područje od Šolte do Svetca i Trogira, područje Brusnika, Svetca i Jabuke te Hvarski i Splitski kanal, a oko 18,30 sati potraga je perkinuta zbog mraka te nastavljena jutros.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙