FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potraga za nestalim ribarima iz Trogira nastavlja se sutra

SPLIT/RIJEKA,5. ožujka 2005.(Hina) - Traganje za koćaricom "Stari" sdva ribara, čiji su nestanak obitelji prijavile jučer, prekinuto jevečeras oko 18,30 sati i bit će nastavljeno sutra ujutro, doznaje sevečeras iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske i Nacionalnesredišnjice za usklađivanje traganja i spašavanja na moru u Rijeci.
SPLIT/RIJEKA,5. ožujka 2005.(Hina) - Traganje za koćaricom "Stari" s dva ribara, čiji su nestanak obitelji prijavile jučer, prekinuto je večeras oko 18,30 sati i bit će nastavljeno sutra ujutro, doznaje se večeras iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske i Nacionalne središnjice za usklađivanje traganja i spašavanja na moru u Rijeci.

Vlasnik ribarske koće Davor Radić i član posade Jurica Šoda isplovili su u srijedu u 3 sata iz Trogira prema otoku Svetcu na bijeloj koći dužine 10 metara, oznaka 532-TG. Obitelji koćara obavijestili su Policijsku upravu splitsko-dalmatinsku o njihovu nestanku u petak u 13 sati.

Nakon dojave, jedna policijska brodica isplovila je iz Visa prema otoku Svetcu, ali koćarica nije pronađena. Danas je potraga nastavljena dvjema policijskim brodicama "Sveti Mihovil" i "Hitri", brodicom splitske Lučke kapetanije "2ST" i dvama zrakoplovima Hrvatske vojske.

Pretraženo je područje od Šolte do Svetca i Trogira, područje Brusnika, Svetca i Jabuke te Hvarski i Splitski kanal, ali koćarica "Stari" ponovno nije pronađena.

Potraga za nestalim članovima posade i koćaricom "Stari" bit će nastavljena sutra, a u traganje će se uključiti i djelatnici šibenske policije i Lučke kapetanije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙