FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 20. kolovoza 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Od 8,35 sati Krčki most otvoren je za sve skupine vozila, nakon što je zbog jakog vjetra bio zatvoren, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK). Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali od Senja do Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupinu vozila), a od Bakra do Senja te od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I.i II.skupinu vozila). Jak vjetar povremeno puše i na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između čvora Kikovica i tunela Tuhobića. Kolnici su mjestimice mokri i skliski u dijelu Dalmacije, sjevernog Jadrana, Istre, Gorskoga kotara, središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Na autocesti A1 od 8,15 do 14 sati zbog radova izvanrednog održavanja zatvoren je pretjecajni trak od 109. do 118. kilometra, na dionici tunel Mala Kapela- odmorište Brinje, u smjeru Zagreba te se vozi uz ograničenje brzine od 60 km/h. Zbog prosvjeda zatvoreni su na autocesti A3 Bregana-Lipovac ulazni i izlazni kraci na čvorovima Nova Gradiška, Lužani i Velika Kopanica (promet se preusmjerava na čvorove Okučani i Slavonski Brod). Također zbog prosvjeda zatvorene su i ceste D7 u Velikoj Kopanici. Na Podravskoj magistrali (D2) između Korije i Virovitice, i na D5 Lukač-Brezik vozi se jednim trakom, naizmjence. Ulazak osobnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Metković. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Promjenljivo oblačno povremeno s kišom te razmjerno vjetrovito i svježije. Mjestimice su mogući jači pljuskovi i grmljavina, prijepodne u zapadnim krajevima i na sjevernom Jadranu, a sredinom dana i poslijepodne i u ostalim krajevima. Zapuhat će povremeno umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, na sjevernom Jadranu umjerena i jaka bura koja će se tijekom dana proširiti duž cijele obale. Najviša dnevna temperatura zraka od 21 do 27, u istočnoj Slavoniji i Dalmaciji između 28 i 32 stupnja Celzijusa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙