FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme

ZAGREB, 5. kolovoza 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Pojačan je promet na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca u smjeru mora, pa se na pojedinim dionicama vozi usporeno i u koloni. Na naplati Lučko, unatoč gustom prometu, nema dužih čekanja. Jak vjetar povremeno otežava promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovice i tunela Tuhobića. Danas od 10 sati do 6. kolovoza do 03 sata u mjestu Čavoglave (općina Ružić) zbog javnog okupljanja povodom Dana pobjede na državnoj cesti D56 Drniš- Muć promet će teći otežano uz zastoje. Promet će preusmjerava na D1. Zbog proslave obljetnice Oluje, Dana domovinske zahvalnosti i Dana branitelja, danas od 8,30 do ponoći bit će zatvorena državna cesta D33 kroz grad Knin, na predjelu od „rotora“ do Cesatićeve obale. Obilazak je županijskom cestom ŽC 6058 preko Biskupije. Na graničnim prijelazima Kaštel i Macelj pojačan je putnički promet u oba smjera, a izlazak teretnih vozila pojačan je na Pasjaku. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Sunčano i vrlo vruće. Poslijepodne i navečer u Gorskome kotaru i Lici mala mogućnost za lokalne pljuskove i grmljavinu. Vjetar slab, a na Jadranu do umjeren zapadni i jugozapadni, prema otvorenome moru sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 34 i 39 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙