FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 4. kolovoza 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Vrlo gust promet i zastoj je na autocesti A1 od Zagreba prema Karlovcu, pred naplatom Lučko i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb pred naplatom Oštrovica u smjeru Krka. Pojačan je promet na autocesti A3 Bregana-Lipovac prema graničnom prijelazu Bajakovo, te između čvorova Jankomir i Lučko. Na državnim cestama D1 i D217 između Vaganca i Ličkog Petrovog Sela zbog radova se vozi jednim trakom, naizmjence. Na graničnim prijelazima pojačan je promet osobnih vozila na Bajakovu na izlazu iz Hrvatske (kolona oko 2 km), a na ulazu u zemlju na prijelazima Macelj, Aržano, Kamensko, Stara Gradiška i Metković. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Sunčano, vruće i vrlo vruće. Poslijepodne i navečer vrlo mala vjerojatnost kratkotrajnih pljuskova uglavnom u Gorskom kotaru. Vjetar većinom slab, na Jadranu slab do umjeren zapadni i jugozapadni, prema otvorenom sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura između 34 i 39 Celzijevih stupnjeva, ponegdje u unutrašnjosti moguće i malo viša.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙