FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 8. kolovoza 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na većini cesta vozi se bez poteškoća, a povremeno su zastoji mogući kraj turističkih središta na obali i na dionicama gdje traju radovi. Tijekom dana očekuje se pojačan promet u Istri i duž Jadranske magistrale (D8), u blizini turističkih središta te povremeno na autocesti A 1 između Zagreb i Karlovca u oba smjera. Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila, a tijekom dana moguća su duža čekanja u putničkom prometu za prijelaz državne granice na prijelazu Metković. Trajekti plove redovito, a u trajektnim pristaništima prema Cresu, Rabu i Pagu te u trajektnim lukama Zadar i Split očekuje se provremeno pojačan promet.

ZAGREB - Pretežno sunčano i vrlo vruće. Poslijepodne su rijetki lokalni pljuskovi i grmljavina mogući uglavnom u gorju. Vjetar slab do umjeren jugoistočni i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka većinom od 35 do 40 °C.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙