FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 1. kolovoza 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Pojačan je promet na glavnim cestovnim pravcima, a osobito na A1 prema Karlovcu i na A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka. Tijekom dana u HAK-u očekuju poteškoće u prometu na prilazima turističkih središta na obali, kao i na dijelovima cesta na kojima traju radovi. Jak vjetar usporava vožnju na dionici autoceste A1 između čvora Maslenica i tunela Sveti Rok. Na državnim cestama D1 i D217 između Vaganca i Ličkog Petrovog Sela zbog radova se vozi jednim trakom, naizmjence. Na graničnom prijelazu Macelj pojačan je ulazak, a na Bajakovu izlazak osobnih vozila (kolona duga oko 2 kilometra). Danas će trajekt iz Splita za Vis isploviti u 24 sata umjesto u 21 sat, a iz Splita za Šoltu (Rogač) u 23.30 sati umjesto u 21.15 sati. Ostali trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Sunčano i u većini krajeva vruće ili vrlo vruće. Vjetar slab, na Jadranu će zapuhati slab i umjeren sjeverozapadnjak i zapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 27 do 32, na Jadranu te unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 31 do 36 stupnja Celzijusa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙