FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 9. kolovoza 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog seljačkih prosvjeda zatvoren je ulaz i izlaz na čvorovima Nova Gradiška i Lužani na autocesti A3 Bregana-Lipovac, pa se promet preusmjerava na čvorove Okučani ili Slavonski Brod-zapad, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK). Zbog prosvjeda zatvorene su i ceste D7 u Velikoj Kopanici, D51 u Novoj Gradiški, D55 Županja-Orašje i županijska cesta ŽC4244 u Lužanima. Zbog radova zatvorene su ceste: D1 od raskrižja u Velikom Trgovišću do čvora Mokrice, D22 Možđenec-Sudovec, D28 Sveta Helena–Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec, a obilazak je preko Vrbovca. Također zbog radova zatvorene su i D35 Sveti Križ Začretje-Donja Šemnica, D43 Graberje-čvor Ivanić Grad, D47 u Brestači kod Novske, D57 Vukovar-Orolik, D205 Risvica-Dubrovčan, D66 u Puli od raskrižja za Industrijsku ulicu do Labinske ulice i od Labinske ulice do ulice Valica, D518 Osijek-Markušica-Gaboš-Jarmina, na dionici od nadvožnjaka u ulici kneza Trpimira (južna osječka obilaznica) do nerazvrstane ceste Brijest-Osijek. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti plove redovito.

ZAGREB - U Slavoniji i Baranji te većem dijelu Dalmacije pretežno sunčano. Drugdje djelomice sunčano uz postupan porast naoblake. Već prijepodne pljuskovi i grmljavina mogući su na sjevernom Jadranu, u zapadnim i sjeverozapadnim krajevima, a glavnina se oborina očekuje poslijepodne i osobito navečer. Mjestimice će biti i jačeg grmljavinskog nevremena praćenog jakim vjetrom, ponegdje i tučom. Zapuhat će umjeren i jak istočni i sjeveroistočni vjetar, na Jadranu sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura između 32 i 38 stupnjeva Celzijus, u gorskim krajevima malo niža. (Hina) xtr ytr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙