FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 19. kolovoza 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na većini cesta promet je slab do srednje gust, a tijekom jutra povremeno se pojačan promet očekuje u priobalju, na prilaznim cestama turističkim mjestima, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK). U HAK-u vozače upozoravaju da održavaju sigurnosni razmak između vozila. Zbog prosvjeda zatvoreni su, na autocesti A3 Bregana-Lipovac ulazni i izlazni kraci na čvorovima Nova Gradiška, Lužani i Velika Kopanica (promet se preusmjerava na čvorove Okučani i Slavonski Brod). Također zbog prosvjeda seljaka zatvorena je i Podravska magistrala (D2) u mjestu Korija kod Virovitice, cesta D7 u Velikoj Kopanici i D45 u Garešnici (obilazak Garešnica-Kaniška Iva-Veliko Vukovje-Rogoža-Kutina). Na državnima cestama D34 u Medincima i D5 Lukač-Brezik vozi se jednim trakom, također zbog prosvjeda. Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnim prijelazima Stara Gradiška i Slavonski Brod, a u oba smjera na Metkoviću (posvuda su čekanja oko 30 minuta). Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Pretežno sunčano i vruće. Pokoji grmljavinski pljusak moguć je već poslijepodne ponegdje u Posavini i Slavoniji, a navečer i u noći na utorak sve češći i izraženiji pljuskovi s grmljavinom i prolazno pojačanim vjetrom očekuju se i u zapadnom kopnenom području i ponegdje na sjevernom Jadranu. Vjetar većinom slab, na Jadranu u rano poslijepodne mjestimice umjeren maestral. Najviša temperatura zraka uglavnom od 30 do 35 stupnja Celzijusa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙