FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 2. kolovoza 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na većini cesta promet teče bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi, izvijestio je jutros HAK. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunele Javorova Kosa i Pod Vugleš u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom, zbog radova. Za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 t bit će zabranjen promet, zbog Dana domovinske zahvalnosti i redovnih ljetnih zabrana, u petak od 15 do 23 sata, u subotu od 4 do 14 sati, u nedjelju od 12 do 23 sata te na sam praznik u ponedjeljak, 5. kolovoza, od 14 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama kao i na državnoj cesti D1.

ZAGREB - Sunčano te vruće i vrlo vruće. Vjetar u unutrašnjosti slab, na Jadranu ujutro mjestimice umjerena bura, poslijepodne slab do umjeren sjeverozapadni i zapadni, uz obalu ponegdje i jugozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura zraka u većini predjela od 30 do 35 °C, ponegdje na Jadranu i malo viša.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙