FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 15. kolovoza 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Hrvatski autoklub poziva vozače da danas budu oprezni na prilaznim cestama marijanskim svetištima u Mariji Bistrici, na Trsatu, u Pleternici, Sinju, Krasnom, Aljmašu i drugima zbog mnoštva hodočasnika pješaka. Od 8,45 sati autocesta A6 Rijeka- Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice otvorena je za sve skupine vozila. Na Krčkome mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I.skupinu vozila), a na Jadranskoj magistrali od Bakra do Svete Marije Magdalene dodatno za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II.skupinu vozila). Na autocesti A1 od vijadukta Božići do tunela Bristovac, brzina vožnje ograničena je na 40km/h. Promet je pojačan na autocestama A1 i A6 Rijeka-Zagreb od Zagreba prema Karlovcu te na A2 Zagreb- Macelj u smjeru Zagreba.

ZAGREB - U sjevernim kopnenim predjelima ujutro još oblačno, ali se već tijekom prijepodneva očekuje razvedravanje, pa će od sredine dana prevladavati sunčano. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu i u Gorskoj Hrvatskoj većinom sunčano. Samo je u dubrovačkom zaleđu sredinom dana i poslijepodne moguć ponegdje jači razvoj oblaka uz pljusak i grmljavinu. Umjerena i jaka bura, na udare mjestimice i olujna, popodne će slabjeti. Najviša temperatura zraka od 24 do 28, na Jadranu i u Zagori između 29 i 33 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙