FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 25. srpnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Kiša usporava promet na području Karlovca, Siska i Kutine te u Gorskom kotaru, pa HAK vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje po mokrim i skliskim kolnicima. Zbog radova zatvorena je D28 Sveta Helena–Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec, a obilazak je preko Vrbovca. Dionica državne ceste D1 Udbina-Gračac otvorena je za sav promet. Radovi se nastavljaju, a vozi se uz privremenu regulaciju prometa. Zbog sanacije propusta danas od 8 do 16 sati za sav promet bit će zatvorena LC 37096 u mjestu Pleterac (Donji Miklouš-Vrtlinska). Na graničnom prijelazu Metković pojačan je ulazak osobnih vozila, a čeka se oko sat vremena. Trajekti plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Na Jadranu pretežno sunčano. Drugdje povremeno umjerena i povećana naoblaka, a ponajprije u gorskoj i središnjoj Hrvatskoj očekuju se lokalni pljuskovi i grmljavina, osobito u prvome dijelu dana. Poslijepodne sunčanije, ali uz umjeren razvoj oblaka lokalni pljuskovi mogući su i u unutrašnjosti Istre i Dalmacije. Vjetar većinom slab, na Jadranu sredinom dana i poslijepodne do umjeren jugozapadni i zapadni, prema otvorenome sjeverozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura zraka između 27 i 32, a u Dalmaciji i do 34 Celzijeva stupnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙