FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Razvojačeni branitelj pokušao ubiti sebe i sina

ŠIBENIK, 21. siječnja 2006. (Hina) - Razvojačeni branitelj i invalidDomovinskog rata, 41-godišnji Šibenčanin pokušao je rano jutros plinomubiti sebe i 17-godišnjega mentalno retardiranog sina, objavio jeposlijepodne Županijski radio Šibenik.
ŠIBENIK, 21. siječnja 2006. (Hina) - Razvojačeni branitelj i invalid Domovinskog rata, 41-godišnji Šibenčanin pokušao je rano jutros plinom ubiti sebe i 17-godišnjega mentalno retardiranog sina, objavio je poslijepodne Županijski radio Šibenik.

Svojim automobilom, u kojem je na stražnjem sjedalu bila plinska boca, razvojačeni branitelj dovezao se do gradilišta na Brodarici na kojemu radi te je pokušao ubiti sebe i sina tako što je otvorio ventil na plinskoj boci.

Jutros oko sedam sati, kad je 41-godišnjak već bio bez svijesti, pronašao ih je kolega s gradilišta, koji je otvorio vrata automobila i odmah pozvao pomoć. Otac i sin prevezeni su u šibensku Opću bolnicu, odakle bi do kraja dana trebali biti pušteni na kućnu njegu, objavio je radio.

U šibensko-kninskoj Policijskoj upravi neslužbeno se doznaje da će se kriminalistička obrada nastaviti kad iziđu iz bolnice, nakon čega će policija dati službeno priopćenje.

Također se neslužbeno doznaje da je razvojačeni šibenski branitelj pokušao ubiti sebe i sina zbog obiteljskih problema.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙