FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija: eksploziju izazvao razvojačeni branitelj

KARLOVAC, 9. siječnja 2006. (Hina) - Policijska uprava karlovačkapotvrdila je da je eksploziju u kući u karlovačkoj četvrti Mala Švarčaizazvao tridesetogodišnji razvojačeni hrvatski branitelj DejanPolović, koji se liječi od posttraumatskog stresnog poremećaja.
KARLOVAC, 9. siječnja 2006. (Hina) - Policijska uprava karlovačka potvrdila je da je eksploziju u kući u karlovačkoj četvrti Mala Švarča izazvao tridesetogodišnji razvojačeni hrvatski branitelj Dejan Polović, koji se liječi od posttraumatskog stresnog poremećaja.

Potpredsjednik HVIDRA-e i predsjednik Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Karlovačke županije Petar Banić rekao je da se Polović 1994. uključio u Drugu gardijsku brigadu i prošao mnoga ratišta, sve do Dubrovnika, te da je to na njemu ostavilo takvog traga da je pretežno bio po bolnicama.

Banić je ustvrdio da je u Karlovačkoj županiji za sada registrirano 450 branitelja oboljelih od PTSP-a, a da je njih dvadesetak u kritičnom stanju.

U Istražnom centru Županijskog suda u Karlovcu doznaje se da je policija Polovića prepratila na Odjel neuropsijatrije Opće bolnice u Karlovcu, te da je istražni sudac Mladen Kosijer izdao nalog za pretres oštećene kuće, radi potrage za mogućim ilegalnim oružjem.

U razornoj eksploziji sinoć u 23 sata srušeno je pola kuće u kojoj jer osumnjičeni živio s majkom. Očevid i kriminalistička obrada tek trebaju utvrditi o kakvoj je eksplozivnoj napravi riječ, a prema dosadašnji spoznajama u eksploziji nitko nije stradao.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙