FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministarstvo branitelja ne može odgoditi deložaciju obitelji Ivandić

ZAGREB, 15. siječnja 2006. (Hina) - Ministarstvo obitelji, branitelja imeđugeneracijske solidarnosti priopćilo je danas da nema nikakvihpravnih mogućnosti odgoditi deložaciju obitelji Ivandić iz Zadra, jerje stan u kojemu se nalazi u vlasništvu i isključivoj nadležnostiMinistarstva obrane.
ZAGREB, 15. siječnja 2006. (Hina) - Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti priopćilo je danas da nema nikakvih pravnih mogućnosti odgoditi deložaciju obitelji Ivandić iz Zadra, jer je stan u kojemu se nalazi u vlasništvu i isključivoj nadležnosti Ministarstva obrane.

Ministarstvo branitelja napominje i da u ovom trenutku ne postoje nikakve pravne osnove temeljem kojih bi stambeno zbrinulo obitelj Ivandić.

No, napominje da je ministrica Kosor 9. siječnja dopisom zamolila MORH da odgodi deložaciju, s obzirom da se radi o nezaposlenoj udovici hrvatskog branitelja i samohranoj majci troje djece.

Kao potpuno neistinite, odbacilo je sve optužbe obitelji Ivandić kako su ih izvrijeđali njegovi djelatnici.

Djelatnici Ministarstva u svim su kontaktima obitelji Ivandić samo ukazivali na postojeće zakonske mogućnosti njihovog stambenog zbrinjavanja, odnosno nenadležnost Ministarstva za odgodu njihove deložacije iz stana u vlasništvu Ministarstva obrane, priopćilo je Ministarstvo branitelja,

Deložacija obitelji umrlog hrvatskog branitelja Ermana Ivandića najavljena je za 17. siječnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙