FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Belišće: ubio se 43-godišnji branitelj

BELIŠĆE, 24. prosinca 2005. (Hina) - U obiteljskoj kući danasposlijepodne ubio se 43-godišnji hrvatski državljanin iz Belišća, a ueksploziji bombe jedna je osoba teže ranjena i dvije lakše, doznaje seu operativnom dežurstvu osječko-baranjske Policijske uprave.
BELIŠĆE, 24. prosinca 2005. (Hina) - U obiteljskoj kući danas poslijepodne ubio se 43-godišnji hrvatski državljanin iz Belišća, a u eksploziji bombe jedna je osoba teže ranjena i dvije lakše, doznaje se u operativnom dežurstvu osječko-baranjske Policijske uprave.

Tijekom druženja s trojicom prijatelja 43-godišnji muškarac u 13,25 sati popeo se ljestvama u potkrovlje obiteljske kuće s namjerom da počini samoubojstvo, a ostali su krenuli za njim kako bi ga spriječili. Kada je došao do potkrovlja, aktivirao je ručnu bombu i ubio se. Teže je ranjen muškarac koji je u trenutku eksplozije bio na ljestvama, te je prevezen u osječku Kliničku bolnicu, a ostala dvojica lakše su ranjena.

Policijska uprava ističe da motiv samoubojstva zasad nije poznat te da je poginuli muškarac bio hrvatski branitelj, ali nije evidentirano da se liječio od posljedica PTSP-a i sličnih bolesti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙