FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Primošten: općinski načelnik ponovno prijavljen za krađu vode

ŠIBENIK, 18. siječnja 2006. (Hina) - Šibenska policija ponovno jekazneno prijavila 51-godišnjeg Stipu Petrinu, načelnika primoštenskeopćine, zbog utemeljene sumnje da je krao vodu u obiteljskoj kući uPrimoštenu, oštetivši tako šibensko poduzeće "Vodovod i odvodnju".
ŠIBENIK, 18. siječnja 2006. (Hina) - Šibenska policija ponovno je kazneno prijavila 51-godišnjeg Stipu Petrinu, načelnika primoštenske općine, zbog utemeljene sumnje da je krao vodu u obiteljskoj kući u Primoštenu, oštetivši tako šibensko poduzeće "Vodovod i odvodnju".

Kako u svom današnjem priopćenju navodi šibensko-kninska Policijska uprava, Petrinu je prijavio šibenski "Vodovod".

Na temelju sudskog naloga policijski službenici su 16. siječnja obavili pretragu u dvorištu obiteljske kuće i utvrdili da Petrina neovlašteno troši vodu iz vodovodne mreže, s pomoću prijenosnih cijevi koje je postavio ispred vodobrojila.

Zbog istog kažnjivog djela policija je protiv primoštenskog načelnika kaznenu prijavu podnijela i u studenome prošle godine. Tom je prilikom kriminalističkom obradbom utvrđeno da je "Vodovod i odvodnju" Petrina oštetio za oko 14 tisuća kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙