FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šodolovci: trojica osumnjičenika zapalila zastavu srpske nacionalne manjine

OSIJEK,13. siječnja 2006.(Hina) - Protiv trojice osumnjičenika izErnestinova, Đakova i Semeljaca djelatnici osječko-baranjske PUpodnijet će kaznene prijave jer su za zgrade općine Šodolovci skinulii zapalili zastavu srpske nacionalne manjine, izvijestila je ta PU.
OSIJEK,13. siječnja 2006.(Hina) - Protiv trojice osumnjičenika iz Ernestinova, Đakova i Semeljaca djelatnici osječko-baranjske PU podnijet će kaznene prijave jer su za zgrade općine Šodolovci skinuli i zapalili zastavu srpske nacionalne manjine, izvijestila je ta PU.

Provedenom kriminalističkom obradom utvrđena je osnovana sumnja da su 26-godišnjak iz Ernestinova, 25-godišnjak iz Đakova te 22-godišnjak iz Semeljaca 11. siječnja, oko 23,45 sati, skinuli zastavu srpske nacionalne manjine sa zgrade općine Šodolovci.

Tereti ih se da su zastavu zatim odnijeli u mjesto Stari Mikanovci gdje su ju zapalili. Protiv trojice osumnjičenika podnijet će se kaznene prijave zbog osnovane sumnje da su počinili kažnjiva djela povrede ugleda RH te uništenja i oštećenja tuđe stvari.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙