FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nogomet - Prijave za ulaznice za SP počinju 5. siječnja

ZAGREB, 3. siječnja 2006. (Hina) - Nakon što je Međunarodna nogometnafederacija (FIFA) uklonila probleme sa softverom, sustav prijava nainternet stranici Hrvatskog nogometnog saveza (www.hns-cff.hr) zaulaznice za utakmice hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvubit će otvoren od 5. siječnja u 00.00 sati do 11. siječnja u 24.00sata.
ZAGREB, 3. siječnja 2006. (Hina) - Nakon što je Međunarodna nogometna federacija (FIFA) uklonila probleme sa softverom, sustav prijava na internet stranici Hrvatskog nogometnog saveza (www.hns-cff.hr) za ulaznice za utakmice hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu bit će otvoren od 5. siječnja u 00.00 sati do 11. siječnja u 24.00 sata.

Na stranicama HNS-a postavljen je program FIFA-e za popunu obrazaca prijave. Svaki obrazac je jedinstven, zaštićen korisničkim imenom i lozinkom kojim raspolažu samo naručitelj i organizator. Ulaznice mogu naručiti isključivo osobe sa hrvatskom putovnicom. Nakon što završe prijave, FIFA će održati ždrijeb nakon kojeg će biti poznato koji će sretnici imati pravo na kupovinu ulaznica. Navijači koji su se već ranije prijavili na FIFA-in portal - www.FIFAworldcup.com - neće se moći prijaviti preko HNS-a, jer će ih sustav odbiti. Bitno je dodati da se ulaznice za drugi krug natjecanja neće moći prijaviti nakon ovog roka. Dakle i ulaznice II faze natjecanja, od osmine finala do finala, bit će u postupku istoga ždrijeba, što konkretno znači, da ulaznice koje se odmah ne rezerviraju sve do finala neće se moći kupiti poslije ovog siječanjskog roka.

Već ranije je bilo poznato da Hrvatska za utakmicu protiv svjetskog prvaka, Brazila na raspolaganju ima 5.112 ulaznica, za utakmicu protiv Japana 2.935, a za posljednji ogled u skupini protiv Australije 3.712 ulaznica. Međutim, od tih brojki oko 55 posto će ći u javnu prodaju putem FIFA-inog ždrijeb sustava. Ostatak je namijenjen potrebama Saveza (sponzori, igrači, brončani, klubovi prve i druge lige, Županijski savezi, navijačke skupine).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙