FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kaznene prijave zbog lažnih prometnih nesreća

KOPRIVNICA, 22. prosinca 2005. (Hina) - Koprivničko-križevačka policijapodnijela je kaznene prijave protiv šest osoba zbog osnovane sumnjeda su prijavom lažnih prometnih nesreća prevarile osiguravajuća društva "Croatia osiguranje", "Zagreb osiguranje" i "Triglavosiguranje" u protekle dvije godine, 2003. i 2004.
KOPRIVNICA, 22. prosinca 2005. (Hina) - Koprivničko-križevačka policija podnijela je kaznene prijave protiv šest osoba zbog osnovane sumnje da su prijavom lažnih prometnih nesreća prevarile osiguravajuća društva "Croatia osiguranje", "Zagreb osiguranje" i "Triglav osiguranje" u protekle dvije godine, 2003. i 2004.

To je utvrđeno nakon kriminalističke obrade koju su policijski službenici proveli u suradnji s MUP-ovim centrom za kriminalistička vještačenja "Ivan Vučetić", priopćila je danas koprivničko-križevačka Policijska uprava.

U sve četiri dogovorene prometne nesreće sudjelovali su motocikli koprivničkih, bjelovarskih i virovitičkih oznaka, te automobili bjelovarskih i virovitičkih oznaka. Za dvije lažne nesreće četvorica osumnjičenih su od "Croatia osiguranja" dobili ukupno 106.000 kuna odštete, dok za dvije prometne nesreće nisu uspjeli izvući novac od "Zagreb osiguranja" i "Triglav osiguranja".

Lažne nesreće između automobila i motocikala odigrane su na cestama između Delova i Novigrada Podravskog, na cesti kod Kloštra Podravskog, između Bukovja i Svetog Ivana Žabna, te na cesti između Hudovljana i Zrinskog Toplovca.

Osumnjičeni su kazneno prijavljeni Općinskim državnim odvjetništvima u Đurđevcu, Koprivnici i Križevcima zbog prijava i ovjere neistinitih sadržaja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙