FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Određen raspored prodaje ulaznica za SP

ZAGREB, 16. siječnja 2006. (Hina) - Danas je u Hrvatskom nogometnomsavezu održan kompjutorski ždrijeb kojim je određen redoslijed osobakoje imaju pravo kupnje ulaznica za utakmice na Svjetskom prvenstvu uNjemačkoj.
ZAGREB, 16. siječnja 2006. (Hina) - Danas je u Hrvatskom nogometnom savezu održan kompjutorski ždrijeb kojim je određen redoslijed osoba koje imaju pravo kupnje ulaznica za utakmice na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj.

Za ulaznice utakmica hrvatske reprezentacije pristiglo je ukupno 107.239 prijava, a oni koji su u ždrijebu imali najviše sreće bit će putem elektronske pošte obaviješteni o tome na koji način mogu iskoristiti svoje pravo i postati vlasnicima karata.

Koorinator za ulaznice za SP u HNS-u Nikša Martinac izvijestio je o uvjetima koje svaka prijava mora ispunjavati kako bi bila valjana:

"Na svakoj prijavi moraju biti unešeni točni brojevi hrvatske putovnice. Ukoliko taj uvjet nije ispunjen, prijava će se smatrani nevažećom. Zatim, svaki od dobitnika ulaznica mora u roku od tri dana od primitka obavijesti platiti ulaznice i to na onoj internetskoj stranici na kojoj je i podnio prijavu. U slučaju da to ne učini, gubi pravo na kupnju ulaznica i njegovo mjesto zauzima sljedeći na listi prijava", rekao je Martinac.

Ulaznice će iz Njemačke u Hrvatsku stići tek u svibnju, te će na svakoj ulaznici biti ime i prezime vlasnika. Promjenu imena i prezimena vlasnika ulaznice može odobriti samo Organizacijski odbor SP-a, a za to se, prema Martincu, treba imati "debeli razlog".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙