FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PUZ: lažno prijavio krađu mercedesa

ZAGREB, 8. siječnja 2006. (Hina) - Policija iz Novog Zagreba dovršilaje jučer kriminalističku obradu nad hrvatskim državljaninom (1978.)zbog osnovane sumnje da je počinio kažnjivo djelo lažnogprijavljivanja krađe merceda, a prodao ga je u BiH, rečeno je danas nakonferenciji za novinare u zagrebačkoj Policijskoj upravi.
ZAGREB, 8. siječnja 2006. (Hina) - Policija iz Novog Zagreba dovršila je jučer kriminalističku obradu nad hrvatskim državljaninom (1978.) zbog osnovane sumnje da je počinio kažnjivo djelo lažnog prijavljivanja krađe merceda, a prodao ga je u BiH, rečeno je danas na konferenciji za novinare u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

Osumnjičenik je 6. siječnja u službenim prostorijama Policijske postaje u Novom Zagrebu podnio kaznenu prijavu na zapisnik protiv nepoznatog kradljivca mercedesa benza ML 270, njemačkih registarskih oznaka, čiji je vlasnik tvrtka iz Njemačke.

Kao korisnik tog automobila vlastoručno je potpisao prijavu iako ga je prodao u BiH za četiri tisuće eura (29.500,00 kuna) i unatoč tome što su ga upozorili da je lažno prijavljivanje kažnjivo djelo.

Osumnjičenik je uz kaznenu prijavu priveden u Istražni centar Županijskoga suda u Zagrebu, rečeno je danas na konferenciji za novinare u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙