FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SPORT U 21 SAT

ZAGREB, 18. studenog (Hina) - Donosimo pregled važnijih događaja do 21sat.
ZAGREB, 18. studenog (Hina) - Donosimo pregled važnijih događaja do 21 sat.

JONKOPING - Hrvatska muška rukometna reprezentacija u 3. je kolu skupine A na Svjetskom kupu u Švedskoj upisali i treći poraz, te su natjecanje završili na posljednjem, četvrtom mjestu. U dvoboju 3. kola Hrvatska je izgubila od Slovenije sa 28-33 (12-16). Najefikasniji u reprezentaciji Hrvatske bio je Mirza Džomba sa šest golova, dok je Sergej Rutenka za Sloveniju postigao 12 pogodaka. Hrvatska će natjecanje nastaviti u subotu u Goteborgu u razigravanju za poredak od petog do osmog mjesta.

PEKING - Iznenađujuće ispadanje Kine već u prvom krugu azijskih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo 2006. godine u Njemačkoj stajalo je posla dosadašnjeg izbornika reprezentacije najmnogoljudnije zemlje svijeta, Nizozemca Ariea Haana. Haan je dobio otkaz nakon 7-0 pobjede protiv Hong Konga koja ipak niej bila dovoljna za prolazak dalje, jer je u isto vrijeme Kuvajt svladao Maleziju sa 6-1, te se plasirao dalje zbog bolje razlike pogodaka.

"U našem ugovoru s Arieom Haanom stoji da će on odstupiti s mjesta izbornika ukoliko se ne kvalificira na Svjetsko prvenstvo", objasnio je ovakvu odluku glasnogovornik Kineskog nogometnog saveza Lin Ruiyuan.

BUKUREŠT - Izbornik rumunjske nogometne reprezentacije Anghel Iordanescu ponudio je ostavku nakon samo 1-1 na gostovanju u Armeniji u kvalifikacijskom dvoboju za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Iordanescu je svoju pismenu ostavku ostavio na stolu predsjednika saveza Mircee Sandua, no on se još nije izjasnio o njoj, već je najavljena konferencija za novinare koja će se održati u nedjelju.

ATENA - Jedan od najboljih i najpopularnijih grčkih nogometnih klubova atenski AEK spasio se bankrota nakon što je sud prihvatio njegovu žalbu, te je otpisao veći dio duga. Čak 95 posto od 20 milijuna eura AEK-ova duga bit će otpisano, te će klub zadržati prvoligaški status. Da sud nije otpisao AEK-ov dug, trenutačno drugoplasirani sastav grčkog prvenstva bio bi izbačen u treću ligu.

MOSKVA - Natrofejniji ruski hokejaš svih vremena Aleksandar Ragulin preminuo je u srijedu kasno navečer u dobi od 63 godine, objavio je njegov bivši klub CSKA iz Moskve. Ragulin, poznat po nadimku "Ruski medvjed", je jedini hokejaš koji je osvojio 10 naslova svjetskoga prvaka, a u svojoj riznici imao je i tri olimpijska zlata, te devet naslova prvaka Sovjetskog saveza.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙