FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SPORT U 21 SAT

ZAGREB, 22. listopada (Hina) - Donosimo pregled važnijih događaja do 21sat.
ZAGREB, 22. listopada (Hina) - Donosimo pregled važnijih događaja do 21 sat.

ZAGREB - Zlatko Mateša bit će na čelu Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) i u naredne četiri godine, odnosno do završetka Olimpijskih igara u Pekingu 2008. Mateša je dobio 61 glas, a njegov protukandidat Ivica Miočić Stošić 56 glasova na Općoj i izbornoj skupštini HOO-a u zagrebačkom hotelu "Panorama". Bivši hrvatski premijer Zlatko Mateša je i protekle dvije godine bio predsjednik HOO-a, naslijedivši 2002. Zdravka Hebela, koji je na pola mandata podnio ostavku.

MADRID - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić prvi je polufinalist 2.425 milijuna eura vrijednog ATP turnira iz "Masters serije" koji se igra u Madridu. Ljubičić je do ovoga uspjeha stigao pobjedom nad sedmim nositeljem Šveđaninom Joachimom Johanssonom u tri "tie-breaka" 7-6 (2), 6-7 (1), 7-6 (3) nakon dva i pol sata igre. Ovo je drugi put u Ljubičićevoj karijeri da se plasirao u polufinale turnira iz "Masters serije", jedini dosadašnji put to mu je uspjelo prošle godine u Hamburgu. U polufinalu će Ljubičić igrati protiv Argentinca Davida Nalbandiana.

ZAGREB - Hrvatski vaterpolski savez (HVS) priopćio je danas da je Gusar iz Mlina odustao od natjecanja u Prvoj hrvatskoj ligi. To znači da će Prva liga imati osam klubova - Mladost, Medveščak, Primorje EB, Jug CO, Mornar, POŠK, Jadran Deltron i Šibenik. U dopisu kojeg je Gusar poslao HVS-u ističe se da je odluku "o privremenom neigranju" u Prvoj hrvatskoj vaterpolskoj ligi na današnjoj sjednici jednoglasno donijelo Predsjedništvo kluba zbog toga jer nisu osigurana potrebna financijska sredstva. Iz Gusara poručuju da će nastaviti rad s mlađim uzrastima, te da će se natjecati u nižem rangu, odnosno u Drugoj ligi.

MADRID - Španjolska vlada obajvila je kako će, ukoliko Madrid dobije organizaciju Olimpijskih igara 2012. godine, osigurati 800 milijuna eura za njihovu pripremu. Prema riječima predstavnice španjolske vlade Marije Terese Fernandez de la Vega, ovakva odluka bila je neophodna kako bi se povećali izgledi Madrida u borbi s Parizom, Londonom, New Yorkom i Moskvom. Domaćin Igara 2012. godine biti izabran sljedećeg ljeta.

BERLIN - Njemački nogometni velikan Bayern iz Muenchena nalazi se u velikim problemima s ozlijeđenim igračima uoči subotnjeg gostovanja kod Hanse u Rostocku. Čak tri igrača iz prvih 11, Michael Ballack, Lucio i Ze Roberto, napustili su trening u petak zbog ozljeda, te neće putovati u Rostock. Ballack je ozlijedio gležanj, Lucio koljena, a Ze Roberto je istegnuo mišić. Odranije trener Bayerna Felix Magath ne može računati na Claudija Pizarra, Tobiasa Raua, Roquea Santa Cruza, Alexandera Zicklera, Sebastiana Deislera i Mehmeta Scholla.

PARIZ - Francuski nogometni prvoligaš Paris Saint-Germain u sljedeća će dva mjeseca biti lišen usluga reprezentativnog veznjaka Jeromea Rothena zbog ozljede gležnja. Rothen se ozlijedio tijekom dvoboja 3. kola Lige prvaka protiv Porta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙