FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - SPORT U 21.00 SATI

ZAGREB, 25. listopada (Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do21.00 sati:
ZAGREB, 25. listopada (Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21.00 sati:

BERLIN - Dominacija Nijemca Michaela Schumachera u svjetskom prvenstvu formule 1 već treću godinu uzastopce ruši gledanost TV prijenosa utrka. Prema podacima njemačke televizijske kuće RTL 18 utrka svjetskog prvenstva u prosjeku je gledalo 8.51 milijuna televizijskih gledatelja. Najviše gledatelja okupila je Velika Nagrada Bahraina, koju je pratilo 11.55 milijuna ljudi. Prošle sezone prosjek gledanosti bio je nešto viši (8.97).

BERLIN - U dvoboju protiv lidera njemačkog nogometnog prvenstva Wolfsburga, momčad munchenskog Bayerna bit će oslabljena neigranjem playmakera Michaela Ballacka. Njemački reprezentativac će propustiti sutrašnji ogled na munchenskom stadionu zbog ozljede koljena. "Michael još nije spreman. Moramo biti oprezni i nema smisla forsirati njegov oporavak," kazao je trener Bavaraca, Felix Magath. Wolfsburg, koji je u posljednjih 14 ogleda tek jednom pobijedio Bayern, igrat će u najjačem sastavu. Nakon devet kola Bundeslige u vodstvu je Wolfsburg sa 21 bodom, Stuttgart je drugi sa bodom manje, dok je Bayern treći sa 17 bodova.

TORINO - Nakon što je engleski nogometni prvak Arsenal prodao ime svog novog stadiona sponzorima, na isti se potez odlučio i talijanski velikan Juventus. Novi stadion londonskih "Topnika" zvat će se "Emirates Stadium", za što će zrakoplovna kompanija Emirates Airlines platiti Englezima 178.2 milijuna dolara. Juventus je za pronalaženje novog sponzor angažirao agenciju Envision, koja je surađivala i s Arsenalom. Vodstvo Juventusa namjerava u iduće dvije godine u potpunosti renovirati stadion Delle Alpi, koji sada ima 70.000 mjesta. Nakon adaptacije imat će između 30 i 40.000 mjesta i bit će bez atletske staze, po uzoru na engleske stadione. "Stadion će imati i 200 loža koje ćemo prodati uglednim kompanijama," dodao je Gai.

FIRENZA - Razočarani dosadašnjim rezultatima Fiorentine čelnici ovog talijanskog nogometnog prvoligaša uručili su otkaz treneru Emilianu Mondonicu. Fiorentina se nakon sedam kola Serie A nalazi na 14. mjestu s jednom pobjedom i ukupno sedam bodova. Još porazniji je podatak da su Viole postigle tek četiri pogotka. U idućem kolu protiv Reggine momčad će voditi trener vratara Sergio Buso, a kao mogući nasljednici Mondonica spominju se Alberto Zaccheroni i Alberto Malesani.

KOPENHAGEN - Za vrijeme utakmice danskog nogometnog prvenstva između FC Kopenhagena i Viborga poginuo je 24-godišnji mladić koji je pao s gornje tribine stadiona Parken. "Protestirajući na jednu sudačku odluku mladić se previše nagnuo i u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao je s tribine. Usprkos brzoj lječničkoj intervenciji nije mu bilo pomoći," kazao je predsjednik Kopenhagena, Flemming Ostergaard. Nakon što je mladić iz Frederiksberga stradao utakmica je prekinuta u 71. minuti i registrirana rezultatom koji je bio do prekida (0:0).

LONDON - Napadač Aston Ville i engleske reprezentacije Darius Vassell slomio je gležanj na desnoj nozi tijekom ligaške utakmice protiv Fulhama (2:0) u subotu. Vassell (24) je nakon utakmice otišao na liječnički pregled, koji je pokazao frakturu zbog koje će napadač duže vremena izbivati sa nogometnih terena. Njegova ozljeda je veliki udarac za Aston Villu, koja je trenutno deveta na ljestvici sa 14 bodova.

STOCKHOLM - Rezultati susreta prvog kola ATP teniskog turnira u Stockholmu: Jan-Michael Gambill (SAD) - Jarkko Nieminen (Fin) 7-6 (5), 3-6, 6-2, Andrei Pavel (Rum/N.3) - Augustin Calleri (Arg) 6-4, 7-6 (4)

ST PETERSBURG - Rezultati susreta prvog kola ATP teniskog turnira u ST Petersburgu: Julien Benneteau (Fra) - Arnaud Clément (Fra) 6-4, 1-6, 6-4, Radek Stepanek (Češ) - David Ferrer (Špa/N.6) 6-2, 6-3, Cyril Saulnier (Fra) - Alberto Martin (Špa) 6-0, 6-1

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙