FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SPORT U 21 SAT

ZAGREB, 15. studenog (Hina) - Donosimo pregled važnijih događaja do 21sat.
ZAGREB, 15. studenog (Hina) - Donosimo pregled važnijih događaja do 21 sat.

KIJEV - Izbornik nogometne reprezentacije Ukrajine Oleg Blohin izbacio je trojicu igrača sa priprema za kvalifikacijsku utakmicu skupine 3 za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Turske koja će se igrati u srijedu u Istanbulu. Igrači Metalurga iz Donecka Aleksander Zotov i Vjačeslav Čečer, te veznjak Iličevica Serhij Zakarljuka nisu na vrijeme stigli na okupljanje reprezentativaca, te ih je Blohin po njihovu dolasku odmah poslao kući.

"Rok za dolazak bio je sedam sati navečer, a njih trojica su se javili da su stigli tek u dva u noći. Stoga smo ih izbacili iz reprezentacije zbog povrede sportskih regulativa", izjavio je glasnogovornik Ukrajinskog nogometnog saveza Igor Mirošničenko.

MADRID - Španjolski nogometni izbornik Luis Aragones naknadno je u reprezentaciju pozvao veznjaka Athletica iz Bilbaoa Pabla Orbaiza, te braniča Betisa Juanita za prijateljski dvoboj protiv Engleske u srijedu u Madridu. Orbaiz i Juanito zamijenit će Iana Helgueru iz madridskog Reala i kapetana Barcelone Carlesa Puyola koji su otkazali nastup zbog lakših ozljeda koje su zadobili u prvenstvenim ogledima prošloga vikenda. I Helguera i Puyol su ozlijedili koljeno, a kako ih u subotu očekuje veliki derbi između Barcelone i Reala odlučili su preskočiti reprezentativni nastup.

LONDON - Vezni igrač engleskog Chelsea Joe Cole morao je otkazati nastup za nogometnu reprezentaciju Engleske u prijateljskom dvoboju protiv Španjolske koji će se igrati u srijedu u Madridu zbog želučanih problema.

NEW ORLEANS - Branič NBA momčadi New Orleans Hornetsa Baron davis pauzirat će najmanje dva tjedna zbog ozljede leđa. Davis je obnovio ozljedu leđa tijekom dvoboja protiv Atlanta Hawksa, te je već propustio gostovanje u Milwaukeeu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙