FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SPORT U 12.30 SATI

ZAGREB, 9. studenog (Hina) - Donosimo pregled važnijih događaja do12.30 sati.
ZAGREB, 9. studenog (Hina) - Donosimo pregled važnijih događaja do 12.30 sati.

NEW YORK - Rezultati utakmica NBA lige:

Utah - Denver 102-91

Gordan Giriček - 18 minuta, 14 koševa (šut iz igre 5-8, trica 2-2, slobodna bacanja 2-2), 3 skoka, 1 asistencija, 1 blokada, 1 osvojena lopta, 1 izgubljena lopta

Dallas - Golden State 101-98 (produžetak)

LA Clippers - Detroit 96-99 (2 produžetka)

WASHINGTON - Šesterostruki olimpijski pobjednik iz Atene, američki plivač Michael Phelps (19) uhićen je i optužen zbog vožnje u pijanom stanju. Policija je objavila kako je Phelps uhićen prošloga tjedna u mjestu Salisbury u američkoj državi Maryland, te je optužen zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i pijenja alkohola u dobi ispod zakonski odobrene 21 godine starosti.

"Pogriješio sam, jer vožnja u pijanom stanju nedopustiva je bez obzira na godine. Žao mi je zbog ovog događaja i spreman sam snositi posljedice", izjavio je Phelps.

Ukoliko ga sud proglasi krivim, Phelpsu uz 1000 dolara kazne prijeti i godina dana zatvora.

LISABON - Idući protivnik zagrebačkog Dinama u Kupu UEFA, portugalska Benfica idućih nekoliko mjeseci neće moći računati na usluge napadača Nuna Gomesa (28). Portugalski reprezentativac je ozlijedio ligamente lijevog koljena u dvoboju protiv Vitorie Setubal (4:0).

"Radi se o teškoj ozljedi. Gomes će možda morati i na operaciju," kazao je pomoćni trener lisabonske momčadi, Alvaro Magalhaes.

MADRID - Superzvijezde madridskog Reala David Beckham, Zinedine Zidane i Raul planiraju započeti i filmsku karijeru. Njih trojica bi trebala glumiti u filmskoj trilogiji koja će se snimati u Hollywoodu. U filmu "Gol" redatelja Dannyja Cannona Beckham bi trebao dobiti ulogu mladoga igrača koji s ulice dolazi do statusa nogometne zvijezde u Engleskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙