FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SPORT U 12.30 SATI

ZAGREB, 16. studenog (Hina) - Donosimo pregled najvažnijih događaja do12.30 sati.
ZAGREB, 16. studenog (Hina) - Donosimo pregled najvažnijih događaja do 12.30 sati.

NEW YORK - Rezultati utakmica NBA lige:

Cleveland - Golden State 99-88

New Jersey - Houston 69-80

Zoran Planinić - 37 minuta, 11 koševa (šut iz igre 3-13, trica 0-2, slobodna bacanja 5-6), 6 skokova, 4 asistencije, 1 osvojena i 5 izgubljenih lopti

LOS ANGELES - Mlada 17-godišnja Ruskinja Marija Šarapova pobjednica je Mastersa tenisačica igranog u Los Angelesu. Wimbledonska pobjednica je u finalu nadvisila Amerikanku Serenu Williams sa 4-6, 6-2, 6-4.

HOUSTON - Rezultati mečeva 1. kola sa ATP Masters Cupa tenisača koji se igra u Houstonu:

CRVENA SKUPINA:

Roger Federer (Švi) - Gaston Gaudio (Arg) 6-1, 7-6 (4)

Lleyton Hewitt (Aus) - Carlos Moya (Špa) 5-4 - prekid zbog kiše

BEOGRAD - Uprava beogradskog košarkaškog kluba "Partizan" na sjednici održanoj večeras u povodu zabrane ulaska Milanu Guroviću u Hrvatsku, odlučila je "uputiti pisma direktorima Eurolige i Jadranske lige u kojima apelira za hitnu intervenciju u cilju zaštite sporta", kaže se u priopćenju. KK "Partizan", dodaje se, "očekuje od rukovodstva Eurolige i Jadranske lige, kao i svih klubova u Hrvatskoj i svih sportskih rukovodstava da im pruži podršku u njihovom stavu da sport ostane van politike i ideologije, ali i da se zaštite osobna, profesionalna i sportska prava tog kluba i njegovih članova". U priopćenju se kaže da "u ovoj natjecateljskoj sezoni Partizan treba igrati utakmicu Eurolige u Zagrebu, te u Jadranskoj ligi već 27. studenog u Splitu, a potom u Šibeniku, Zadru, Širokom Brijegu, te ponovno u Zagrebu".

"Smatramo da sport mora služiti i doprinositi zbližavanju ljudi bez obzira na vjerske, ideloške i političke razlike", navodi se još u priopćenju.

Uprava "Partizana" pismo će dostaviti i Ministarstvu vanjskih poslova SCG, Ministartstvu prvosvjete i sporta Srbije, Košarkaškom savezu SCG, Hrvatskom košarkaškom savezu, KS Srbije, kao i svim klubovima sudionicima Jadranske lige iz Hrvatske, kaže se u priopćenju.

STOCKHOLM - Napadač španjolskog velikana Barcelone Henrik Larsson (33) po drugi je put u svojoj karijeri osvojio Zlatnu loptu kao najbolji nogometaš godine u Švedskoj. Larsson se ove godine odlučio vratiti u reprezentaciju nakon dvogodišnjeg izbivanja, te je na Europskom prvenstvo postigao tri pogotka za Švedsku kojima je osigurao svojoj momčadi ulazak u četvrtfinale. Larsson je bio proglašen najboljium igračem Švedske i 1998. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙