FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - SPORT U 12.30 SATI

ZAGREB, 12. studenog (Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do21.00 sati:
ZAGREB, 12. studenog (Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21.00 sati:

NEW YORK - Nakon Utah Jazza pao je i Miami Heat pa više nema neporaženih momčadi u NBA ligi, dok niti jednu pobjedu još uvijek nemaju Chicago, Atlanta, New Orleans i Golden State. Nakon što su sezonu otvorili sa četiri pobjede košarkaši Miamia izgubili su pred svojim navijačima od Dallasa (93:113). Junak utakmice u American Airlines Areni bio je Nijemac Dirk Nowitzki koji je "ohladio" Heat upisavši 41 koš, 10 skokova i 4 asistencije. Kako će to biti njihova večer Mavericksi su pokazali već u prvoj četvrtini koju su dobili sa 15 razlike (34:19). U trijumfu gostiju Michael Finley je dodao 22 koša, Jerry Stackhouse 12, a Jason Terry 10. Miami je predvodio Shaquille O'Neal sa 22 koša i 10 skokova, Dwayne Wade je dodao 20 koševa i 8 skokova i 5 asistencija, no to nije bilo dovoljno. Ostali su zakazali.

BERLIN - Njemačka triatlonka Nina Kraft, pobjednica najprestižnijeg svjetskog triatlona, Ironmana na Havajima, pala je na dopinškom testu. Kraftova je bila pozitivna na EPO. "Nina Kraft je priznala kako je učinila glupost. Svjesna je što je učinila, no isto tako zna da će biti suspendirana," poručili su iz Njemačkog triatlonskog saveza (DTU).

LOS ANGELES - Rezultati susreta s teniskog WTA Mastersa u Los Angelesu: CRVENA SKUPINA: Serena Williams (SAD/N.7) - Elena Dementieva (Rus/N.5) 7-6 (3), 7-5, CRNA SKUPINA: Amelie Mauresmo (Fra/N.2) - Vera Zvonareva (Rus/N.8) 6-1, 6-0, Maria Šarapova (Rus/N.6) - Svetlana Kuznetsova (Rus/N.4) 6-1, 6-4

STOCKHOLM - Slovački hokejaš Marian Hossa posljednja je zvijezda NHL lige koja je zbog "lockouta" preselila u Europi.

Igrač Ottawa Senators za vrijeme trajanja pauze u najjačoj hokejaškoj ligi na svijetu potpisao je ugovor za švedsku Moru. Hossa je posljednjih mjeseci igrao u Slovačkoj. "Hossa nas nije puno koštao. Sretni smo što je došao u našu momčad, pa makar zaigrao i samo jednu utakmicu," kazao je direktor kluba, Jan Simons. Hossa je prošle sezone u dresu Ottawe postigao 36 pogodaka uz 46 asistencija i bio je peti strijelac lige.

MESSINA - U posljednjem dvoboju 11. kola talijanskog nogometnog prvenstva Messina i Palermo odigrali su bez pogodaka. Bio je to prvi susret klubova sa Sicilije u elitnom razredu talijanskog nogometa nakon 1965. godine, te deveti u povijesti talijanskog nogometa. Posljednji sicilijanski okršaj u Serie A odigrali su Catania i Messina (4:2).

RIGA - Pobjedom protiv Ditton Daugavplisa (6:0) nogometaši Skonto Rige osvojili su 14. uzastopni naslov prvaka Latvije. Skonto je tako preskočio norveški Rosenborg, koji je u Norveškoj naslov prvaka osvojio 13. puta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙